Най-опасните дни през октомври са дните, в които трябва да

...
Най-опасните дни през октомври са дните, в които трябва да
Коментари Харесай

Внимавайте! Ето кои са опасните дни през октомври

Най-опасните дни през октомври са дните, в които би трябвало да сте извънредно деликатни. Астролози и специалисти в региона на биоенергетиката предизвестяват за заплахите, които ни дебнат през втория месец на есента и поучават по какъв начин да ги заобиколим. И шестте неприятни дни на октомври ще бъдат съсредоточени в края на месеца. Това ги натоварва с още по-голяма заплаха и непредвидимост, защото са подредени на близки дистанции едни от други.  

22 октомври - съвпад на Венера и Слънце  

22-и е първият неподходящ ден през октомври. Той е белязан от рисков аспект на Венера и Слънцето, изразяващ се в това, че двата обекта ще бъдат от една и съща страна на Земята. Венера и Слънцето ще стартират битка между тях за превъзходство, което ще даде отрицателно въздействие върху душевния комфорт и настроението. През този ден астролозите поучават да не се правят прибързани дейности и да не се влиза в разногласия и спорове. И най-малката свада може да докара до неизбежни последствия. Бъдете по-уравновесени и спокойни през този ден. Дори и да сте сигурни, че сте прави, не влизайте в спор.

23 октомври – Венера влиза в Скорпион 

 От 23 октомври до 15 ноември планетата на любовта ще бъде в Скорпион. Тогава Венера ще стартира постепенно да губи силата си, лишавайки ни от шанс. В този ден силата на Венера ще породи у нас усеща на подозрения, неустановеност и чувства за тревога. По-добре е да не се захващате със съществени задания и да не предприемате нищо ново, защото това единствено може да ви донесе проблеми.

25 октомври - Частично слънчево затъмнение в Скорпион

Второто отчасти слънчево затъмнение ще бъде ръководено от Скорпион. Това значи, че на 25 октомври може да настъпят необратими събития в любовната сфера, с които ще би трябвало да се примирите. През този ден не споделяйте на никого нищо за своите бъдещи проекти и планове. Не се доверявайте на никого, даже и на личната си вътрешен глас през този ден. 28 октомври – Юпитер се завръща в Риби На този ден планетата колос ще се върне в Риби, и ще остане там до 19 декември. Мнозина ще се почувстват изчерпани откъм хрумвания, заради което ще желаят да се откажат от работата, с която са се заели по-рано. Хубаво е да деянията самообладание и да не бързате да се отказвате от каквото и да било в този миг. Важно е в този ден да се резервира хладнокръвие и да се опитате сами да излезете от обстановката, която ви тормози.

29 октомври - Меркурий влиза в Скорпион

Скорпионът не е в естетика с Меркурий, тъй че сходен преход няма да ни донесе съвсем нищо положително. В интервала от този ден до 16 ноември ще получим късмет за нови познания и израстване за сметка на отрицателни прекарвания. През този ден избягвайте пътувания с кола и други типове транспортни средства. По-добрият избор е да си останете у дома през този ден.  Не харчете непотребни пари. Правете го рационално, без да се увличате доста, защото има риск да влезете в задължения.

30 октомври – Начало на ретро етапа на Марс

Това събитие може да се окаже " препъни камък " за всички тези, които се надяват на бърз триумф в края на есента и началото на зимата. Марс в слаба ретро позиция значи, че е строго неразрешено да се бърза. В този ден избягвайте да взимате прибързани решения и да действате безогледно. Не се захващайте с безполезни действия. Има заплаха в този ден мнозина да станат по-агресивни в думите и дейностите си. За да не загубите обичан човек, работното си място или репутацията си измежду сътрудници и другари, запазете успокоение и бъдете по-добри и деликатни към близките.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР