Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца - ергенът Евгени

...
Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца - ергенът Евгени
Коментари Харесай

Разделени ли? Ергенът Евгени и Валерия свиха любовно гнездо под един покрив

Най-одумваната световна двойка в последните няколко месеца - ергенът Евгени и победителката в шоуто Валерия, са дружно и не са се разделяли. Това научи " България Днес " от сигурен източник. В последните няколко седмици се появиха клюки, че чаровната моделка и къдравият пианист са се разделили. Това обаче въобще не е правилно. А даже има и друга вест. От напълно скоро ергенът и кучелюбката Валерия към този момент живеят под един покрив. Двойката е свила любовно гнездо в дома на музиканта в родния му Пловдив.

Звездната двойка се появи дружно и на премиерата на новия филм " Пулсът на танца ". Събитието почете и първият ерген на България - Виктор Стоянов. Той обаче бе без половинка, защото неотдавна се раздели с огромната си обич Мария.

Евгени и Валерия демонстрираха в действителност близки връзки, като не се отделяха един от различен. Това накара мнозина да зашушукат, че както са тръгнали нещата, двамата може и да се оженят. Слухове за сходна опция към този момент се появиха няколко пъти в общественото пространство. Имаше даже спекулации за женитба през предишното лято, само че към този момент ергенът и възлюбената му не са се венчали.

На коктейла по случай премиерата дойдоха и някои от актьорите като Георг Киряков, Сара Драгулева, Ники Илиев, Мартина Кондаклиева и режисьорът Георги Костов.

" Пулсът на танца " е филм за цената на триумфа и наблюдава живота на хората, отдадени на спортните танци. Режисьорът Георги Костов е и съсценарист дружно с артиста Георг Киряков.

" От 5-годишен се занимавам с танци. Аз бях и хореограф на кино лентата, въпреки че хората, които играят, в действителност са танцьори и в живота ", споделя Киряков.

Единствено Сара Драгулева е нямала никаква подготовка. Георг й оказал помощ за хореографията, само че тя се е справяла в действителност доста бързо.

Мартина Кондаклиева, която извършва ролята на дребното момиче, пресирано от амбициозната си майка, споделя:

" Носител съм на доста интернационалните награди за танци, само че това, което ми оказа помощ за кино лентата, е, че всички артисти бяха доста общителни с мен ".

Историята във кино лентата се върти към 10-годишната Мартина, чиято майка, някогашна танцьорка, е прекомерно амбициозна с детето си. Интересното е, че в действителния живот на Мартина Кондаклиева нещата се получават съвсем по същия метод, макар че майка й не е чак толкоз амбициозна, колкото екранната героиня.

" Като цяло във кино лентата играя моя личен живот ", добавя тя.

" Момиченцето е автентичен петкратен първенец на България. Участва и на интернационалните шампионати ", добавя Георг Киряков.

На режисьора и артист Ники Илиев не му се постанова да танцува в лентата. Неговият персонаж е на пенсиониран танцьор и притежател на школата. Според думите му той постоянно е завиждал на хора, които танцуват, и постоянно е желал да може да танцува.

" Играя облика на някогашен танцьор " споделя той и прибавя: " Самият персонаж е доста забавен. Той се бори за правдивост, да даде опцията на децата да се развиват. Героят ми беше доста елементарен и прелестен за игра ".

Според Георг Киряков концепцията за кино лентата е пристигнала от Юлия Бразова, която е майката на дребната Мартина Кондаклиева и е доста изискващ родител.

" След това аз написах сюжета и нещата се получиха. Сега към този момент сме на премиерата ", споделя той.

По думите на изпълнителите това е първият български филм, който споделя за живота на хората, посветили се на спортните танци. Също по този начин това е и е филм, който цели да предизвика интереса към този спорт и да разкрие какво значи да познаваш тялото си.

В " Пулсът на танца " вземат участие още Башар Рахал, Ивайло Захариев, Райна Караянева, Любомир Ковачев и други. Оператор е Емил Топузов, музиката е на Папи Ханс. Башар обаче не се появи, и разумно. Малко откакто лентата е снимана, чаровната актриса Райна Караянева се разделя с него.

" Част от музиката не съм я писал особено за кино лентата. Това са просто мои части, които продуцентите желаеха да употребяват ", споделя артистът и прибавя: " Винаги съм желал да поддържам българското кино и върша това с каквото мога. Дори когато е безплатно, това отново е нещо. Защото вземам участие в процеса на оцеляване на нашето кино ", сподели Папи Ханс. И прибавя: " Другата причина е, че приятелката ми Сара Драгулева играе основна роля в продукцията, тъй че нямаше по какъв начин да откажа ", смее се изпълнителят.

Историята, която споделя филмът, е на първо място за човешките взаимоотношения и за любовта, която можем да дадем на другия.

По аления килим се разписаха още сексапилното миньонче Лора от последния сезон на " Мастършеф ", актрисата Кристина Верославова от сериалите " Татковци " и " Вина " и други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР