Най-очакваният концерт на годината наближава. Предстои серия от интересни активности

...
Най-очакваният концерт на годината наближава. Предстои серия от интересни активности
Коментари Харесай

Започва най-вълнуващата част от сезона на Bon Jovi

Най-очакваният концерт на годината наближава. Предстои серия от забавни интензивности - някой от почитателите ще има опцията да снима със личния си фотоапарат Джон и групата от доста близо, други пък ще „ повозят ” Bon Jovi на личния си автомобил. Еуфорията към събитието пораства и следва да доближи върха си навръх 14 май в София на стадион Васил Левски, където Bon Jovi ще забият с първия си концерт от Европейското им турне.

Най-големите авто-фенове на бандата пък могат да вземат присъединяване в играта на Болкън Ентъртейнмънт и www.offroad-bulgaria.com. Избраните авто-фенове ще могат да покажат на всички какъв брой доста обичат колата си и коя е обичаната им група като преобразят напълно автомобила си и карат с най-фенската визия – тази на Bon Jovi. Дни преди концерта всички Bon Jovi коли ще вземат присъединяване и в автошествие в София.

На 26 април в клуб Rock It се организира и финала на Bon Jovi караоке шампионата. Шестимата финалисти се боряха за билет за Диамантения кръг за концерта на групата. Жури на шампионата в столичния клуб бяха Наско от Б.Т.Р. и артистът Станимир Гъмов.

Още един билет за Диамантения кръг бе разиграван в продължение на четири месеца сред най-преданите почитатели на Bon Jovi. Участниците трябваше да „ извадят спомените ” свързани с бандата, а точно надраскани облекла, колажи със фотоси, отрязъци от списания, даже татуировки. Любителите на музиката на Bon Jovi на драго сърце демонстрираха кой какво пази в дрешника си от времето, когато е слушал групата от касетки. Спечели най-фенската фотография с над 400 лайкове във фейсбук.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР