Най-очакваният четвъртфинален двубой на Ролан Гарос между Новак Джокович и

...
Най-очакваният четвъртфинален двубой на Ролан Гарос между Новак Джокович и
Коментари Харесай

Рекорден 59-и дуел между Рафа и Новак на Ролан Гарос! Надал се оплака, че ще играят вечерта

Най-очакваният четвъртфинален дуел на " Ролан Гарос " сред Новак Джокович и Рафаел Надал ще се организира във вечерната сесия през днешния ден. Срещата е с начален час не преди 21:45 наше време.

Надал изрази раздразнението си точно от това, че уредниците сложиха зрелището сред двамата колоси във вечерна сесия. Това е по този начин, тъй като ударите с топспин, които са присъщи на испанеца ще отскачат по друг метод, когато температурите нощем са по-ниски. Матадора постоянно избира да играе през по-горещата част от денонощието, когато въртеливото придвижване, което придава той на топките се трансформира в пъкъл за съперниците му. Все отново, треньорът на Рафа - Карлос Моя, изясни, че в щаба на Надал схващат случилото се като " бизнес " и няма какво да сторят, с изключение на да се съобразят и да напаснат играта на легендата за вечерни условия.

Букмейкърите дефинират Надал за новобранец против Джокович, който гони рекордна купа от Шлема и предходната година към този момент се оправи с царя на клея посред Ролан Гарос.

Това ще бъде рекорден 59-ти двубой сред двамата, като досега Джокович води с 30-28 победи. За последно те се срещнаха отново на " Ролан Гарос ", на полуфинална фаза предходната година, а триумфът беше за Ноле – 3:1 сета. Победителят ще се класира за полуфиналите, където ще играе с Александър Зверев или Карлос Алкарас, чийто дуел е трети от програмата на централния корт " Филип Шатрие ".

Преди това ще се изиграят и два четвъртфинални дуела от долната част на схемата при дамите.

Ето и програмата за вторник, 31-ви май:

Корт " Филип Шатрие ", начало 13:00 часа:

Мартина Тревизан - Лейла Фернандес

Кори Гоф - Слоун Стивънс

Александър Зверев - Карлос Алкарас

не преди 21:45 часа:

Новак Джокович - Рафаел Надал
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР