Най-очакваната част от ежегодната церемония Trooping the Colour“ е кулминационният

...
Най-очакваната част от ежегодната церемония Trooping the Colour“ е кулминационният
Коментари Харесай

Предаде ли тайно послание крал Чарлз по време на „Trooping the Colour“?

Най-очакваната част от годишната гала „ Trooping the Colour “ е кулминационният миг, когато кралското семейство се появява на балкона на Бъкингамския замък, с цел да поздрави публиката и да стане очевидец на прелитането на английски боен аероплан. Но тази година доста фенове на кралското семейство се учудиха за какво при излизането на фамилията имаше голяма празнота.

Was King Charles delivering secret message by leaving big gap on Palace balcony?
— Daily Express (@Daily_Express)
Зорките фенове видяха някои необикновени пропуски в групата на членовете на монархията към края на службата.

Сред присъстващите на балкона на двореца, наоколо до крал Чарлз, имаше няколко " неуместни " празнини, оставени необятно отворени.

А измежду забележителните отсъстващи на събитието бяха херцогът и херцогинята на Съсекс, чиято последна взаимна поява на кралско събитие беше погребението на кралица Елизабет II.

Принц Хари се беше появил за малко на коронацията на татко си, крал Чарлз, само че не се задържа за спомагателните събития.

Не го направи и принц Андрю. Изпадналият в недружелюбност херцог не се появи на балкона по време на церемонията " Trooping the Colour ", защото наподобява беше отхвърлен от събитието от по-големия си брат.

Бяха маркирани и някои други отсъствия, като липсваха по-малко известни имена като децата на херцога и херцогинята на Единбург, Джеймс, граф на Уесекс, и лейди Луиз Уиндзор. Братовчедката на кралицата принцеса Александра също отсъстваше.

Общият брой на кралските особи на балкона доближи едвам 14 - с трима по-малко, в сравнение с бяха на събитието предходната година.

Кралският специалист Ричард Фицуилямс съобщи, че кралят се е обкръжил с " хора, на които може да разчита ". Той добави: " Това е миг за монарх, който знае какво мисли и е доста умел. "

Фицуилям съобщи, че близостта на принцеса Анна до краля в груповия портрет " не е инцидентна ", като добави, че фактът, че тя е " опитна и работлива ", ще бъде видян от Чарлз.

Самолети от Кралските военноморски сили, Британската войска и Кралските военновъздушни сили взеха присъединяване в шестминутния полет, който приключи с проява на алено, бяло и синьо от водачите на " Червените стрели ".

Министерството на защитата заяви, че самолетите са изхвърчали от 15 места в Обединеното кралство, преди да се срещнат в югоизточната част на Англия и да прелетят над Лондон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР