Най-новото попълнение на Здравей, България по Нова тв – Яна

...
Най-новото попълнение на Здравей, България по Нова тв – Яна
Коментари Харесай

Чаровна млада дама е новото попълнение на Нова телевизия

 Най-новото попълнение на " Здравей, България " по Нова тв – Яна Чинкова, бе показана в ефира на малкия екран от Аделина Радева. От понеделник тя ще води сутрешните новинарски излъчвания, които са неразделна част от предаването, като ще се редува с Богомил Грозев. Яна е от Пловдив и е печелила състезания за хубост. Прохожда в малкия екран, като показва прогнозата за времето по ТВ7 дружно с Натали Трифонова, а след това чете вести в Канал 3.

Омъжена е за някогашния футболист на ЦСКА Александър Бранеков, от който има щерка.  " Яна стартира от понеделник. Аз ще чета новините една седмица и тя ще ги чете една седмица. ", съобщи Богомил Грозев. " Голямо облекчение за теб. ", подмятна Ади Радева.

" След толкоз години на фронта, тя поема. ", добави Грозев. Радева попита Чинкова дали има проблеми с ранното ставане, коя е обичаната й професионална тематика и без какво не може отвън малкия екран.  " Нямам проблеми със ставането, а политиката е измежду обичаните ми тематики. Едно нещо, без което не мога, това е щерка ми. Другото, без което не мога, са спортът и книгите. ", отговори Яна Чинкова. " Добре пристигнала в екипа, Яна. Много ти се радваме, пожелаваме ти триумф. ", сподели Радева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР