Най-новото издание на UFC ще се излъчи от Бразилия късно

...
Най-новото издание на UFC ще се излъчи от Бразилия късно
Коментари Харесай

UFC в Бразилия: Кевин Лий не успя да влезе в категория

Най-новото издание на UFC ще се излъчи от Бразилия късно през днешния ден. Събитието ще се състои при закрити врата поради заплахата от ковид. Въпреки неналичието на аудитория, борбите ще се състоят. Президентът на най-голямата ММА организация в света показа през днешния ден, че след диалог с президента на Съединени американски щати, Уайт се усеща спокоен, че Америка ще се оправи с вируса в идните седмици.

В основната среща Кевин Лий ще търси успеха против извънредно рисковия 30-годишен Чарлз Оливейра. За жал Лий не съумя да доближи лимита от 70 кг за влизане в " лека " категория на UFC. Той бе с повече от кг над допустимото. Срещата ще продължи, само че Оливейра ще бъде заплатен с част от парите, които Лий ще получи за борбата.

В подгряващата среща един против различен ще се изправят двама бойци с изключителни умения в Бразилското джу джицу и граплинга. Деймиън Мая ще премери сили против своя съотечественик Гилбърт Бърнс.

Очаквайте и завръщането на Джони Уокър, който ще се бие против Никита Крилов. Това ще бъде първия му мач след предварителен лагер при небезизвестния ММА треньор Фирас Захаби. Ще имаме шанса да следим и дебюта на Хенато Мойкано в лека категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР