Най-новият моноспектакъл на Здрава Каменова - Хитът на сезона, ще

...
Най-новият моноспектакъл на Здрава Каменова - Хитът на сезона, ще
Коментари Харесай

Здрава Каменова с Хитът на сезона

Най-новият моноспектакъл на Здрава Каменова - " Хитът на сезона ", ще бъде показан премиерно в " Театро " в София на 22 януари. Постановката събира ярки комедийни персонажи, които слагат писателката Жива Каменарска под сериозен напън да сътвори същински шлагер. Режисьор на пиесата е Благой Бойчев, научи ДУМА от Татяна Павлова от Артвент.

В " Хитът на сезона " ще забележим цветна композиция от герои - неуспяла актриса, която към момента чака ролята на живота си, фолк певица, написала най-големи си шлагер, заседнала в асансьор, безстопанствен татко, трансформирал се в занемарена стопанка, и други. Всички те са изиграни от Здрава Каменова, която минава от облик в облик с лекост.

Тази ситуационна комедия бързо става близка до публиката, тъй като фенът доста елементарно намира себе си или свои близки в героите. А всичко това води до натрупването на огромно количество смях. Свидетелство е триумфът на предпремиерата на " Хитът на сезона ", с две дати в " Топлоцентрала " в края на предходната година.

" Надявам се този театър да радва хората и да има дълъг живот. Написах текста на смешка и мисля, че нещата, които се случват на смешка, са най-устойчиви във времето. Опитах се да събера най-любимите и най-абсурдните монолози от мои пиеси, които публиката е гледала. Имах изумителното наслаждение да работя с прелестен екип и имам вяра, че това се вижда на сцената ", споделя Здрава Каменова.

Докъде ще бъде доведена писателката Жива от операциите на останалите герои и какъв брой огромна е цената, която би трябвало да заплати, с цел да сътвори същински шлагер? Неочакван поврат, какъвто даже писателката не би могла да измисли, ще преобърне живота й до точка, от която няма връщане обратно.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР