Най-новият и най-мощният досега флагшип на Huawei - Mate 40

...
Най-новият и най-мощният досега флагшип на Huawei - Mate 40
Коментари Харесай

Huawei Mate 40 Pro стъпва на българския пазар

Най-новият и най-мощният до момента флагшип на Huawei - Mate 40 Pro, от през днешния ден е в продажба на българския пазар в комерсиалните мрежи на A1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и сътрудници на Polycomp. България е измежду първите страни в Европа, която ще продава модела, въплъщение на най-високите технологии на компанията и все по-големите благоприятни условия за основаване на наличие, в това число видео, единствено със смарт телефон в ръка.

HUAWEI Mate 40 Pro е основан на 5-нанометровия чипсет с интегрирана 5G съгласуваност Kirin 9000, Ultra Vision кино камера, 90Hz OLED екран, 66W жично и 50W безжично зареждане и емблематичния Space Ring дизайн. „ Серията Mate има доста почитатели у нас. Тя е израз на мощ, мощ, креативност и победа - качества, които всеки от нас търси, изключително в предизвикателни времена като днешното. Щастливи сме да предложим новия Mate 40 Pro на нашите почитатели в България единствено месец след световната му премиера. ", показа Лонгруи Циу, общоприет управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Футуристичен дизайн с 88° Horizon Display
Гърбът на Mate 40 Pro следва емблематичния Space Ring дизайн и идва у нас в два цвята - Ceramic Black и Mystic Silver. Лицевата страна е заета от 90Hz-ов HUAWEI 88° Horizon Display, който основава потапящо образно поле с плавните извивки, които лягат комфортно в ръката. Прорезът на предната камера е минимизиран и въпреки всичко в него са събрани 3D-базирано лицево отключване (3D Face Unlock), ултраширокоъгълна селфи камера и ултрапрецизен датчик за ръководство с жестове.
Корпусът е с водо и прахоустойчивост от клас IP 68.

Върхова мощ с Kirin 9000 и Mali-G78 GPU
Mate 40 Pro e основан на чипсета Kirin 9000, напълно планиран за 5G и за всевъзможни интензивни калкулации и многозадачност. Kirin 9000 е най-комплексният 5nm 5G SoC, гарантиращ голям скок в продуктивността и енергийната успеваемост по отношение на своя предходник. Централният процесор се характеризира с трислойна енергийно ефикасна архитектура, а графичният процесор е 24-ядреният Mali-G78 - най-мощният графичен процесор, поставян в миналото в Huawei устройство. Резултатът е извънредно висока графична продуктивност и удивително аудио и видео преживяване в игрите. 90Hz екран работи дружно с 240Hz периодичност на обработка на докосванията, с цел да обезпечи бърз отговор на дейностите ви. Тази система се добавя от два стерео представителя за основаване на кино преживяване със супер бас даже от мобилно устройство.

Батерията с огромен потенциал от 4400mAh и интелигентно ръководство на разхода на сила обезпечава комфорт при потреблението на смарт телефона във всевъзможни обстановки, който се добавя от технологиите за бързо зареждане - 66W SuperCharge с адаптер, включен в комплекта, и поддръжка на 50W Wireless SuperCharge.



Leica камера за невероятни фотоси, видеа, влогове и филми
Комплексната фотографската система HUAWEI Mate 40 е създадена взаимно с Leica и включва ултраширокоъгълна кино камера, мощна съществена камера с висока резолюция, и перископска телефото камера, предоставящи доста благоприятни условия за образно креативно изложение от най-голям клас. HUAWEI Mate 40 Pro има специфичен фокус върху видеото - от влогове, до всички разнородни видео формати, които са все по-застъпени както като език за изложение на нашата персона и презентация на нашия бизнес. Благодарение на новото потомство ултраширока кино камера потребителите могат да снимат изумителни широкоъгълни видеа. Заснемането на висококачествено видео е по-лесно отвсякога, с помощта на функционалността Steady Shot, а XD Fusion HDR енджинът обезпечава баланс на експозицията, даже при снимане в условия, при които осветеността фрапантно се трансформира. Сред останалите екстри е следенето на обекта с Tracking Shot, а Story Creator разрешава същински кинематографски резултати непосредствено от смарт телефона. Фонова музика, филтри и резултати също могат да се прибавят с лекост. Да не забравяме и аудиото - серията HUAWEI Mate 40 предлага Audio Focus, Audio Zoom и двойка стерео представители. Нещо повече - можете да употребявате новите Huawei FreeBuds Pro като професионален микрофон в процеса, за записване на Hi-Res аудио към видео наличието.
Снимките от своя страна са вечен образен език, а главната камера на Huawei Mate 40 Pro прави невероятни фотоси във висока резолюция. Качеството на изображението е в допълнение усъвършенствано с Full Pixel Octa PD AutoFocus. Подобрена промяна на дисторзията се ползва върху лицето, тялото и крайниците, с помощта на което ултраширокоъгълната камера е използвана в доста повече снимачни обстановки. Фотографската система включва и перископска телефото камера с 10-кратно хибридно и 50-кратно цифрово приближение.
Специално внимание е обърнато и на предната, селфи камера. Тя към този момент поддържа 4К и алтернатива за снимане в 3 разнообразни зрителни полета - от непосредствен до ултраширок проект. Селфито на занимателен каданс прибавя още креативен благоприятни условия към предната камера.
Към днешна дата Huawei Mate 40 Pro оглавява влиятелната класацията на DxO Mark както за съществена, по този начин и за селфи камера на смарт телефон.

Интуитивно и футуристично ръководство
Взаимодействието с HUAWEI Mate 40 Pro е по едно и също време комфортно, интуитивно и завладяващо, носещо нотка от филмите с технологии от бъдещето. То може да се случва, без даже да докосвате устройството - да вземем за пример като прокарате ръката си над него, с цел да го разсъните, или като навигирате през екрани и менюта с леко помахване нагоре, надолу, наляво или надясно. Поддържа се въздушен жест и за приемане на позвъняване. Междувременно можете да създадете напълно персонализиран интерактивен екран с всичката значима информация, която желаете да имате пред себе си при отключване с взор.
Звъненето от ненавременни входящи повиквания може да се понижи единствено с взор, а автоматизираното „ заспиване " да се изключи, откакто телефонът е привлякъл вниманието ви.
Huawei постоянно се вслушва в гласа на потребителите си и вследствие на това в новия Mate силата за звука може да се ръководи както с виртуални, по този начин и с физически контроли, като в допълнение са употребявани и усъвършенствани логаритми за попречване на реакции от инцидентно допиране.

EMUI 11 и Huawei Mobile Services
Huawei Mate 40 Pro е първото устройство с новия интерфейс EMUI 11, който предлага голям брой нововъведения за сигурна, предпазена и ефикасна работа. Trusted Execution Environment системата е сертифицирана като CC EAL5+, което е най-високото равнище за микроядро за комерсиална приложимост, налице са и нови функционалности за отбрана на неприкосновеността на информацията, в това число скриване на персонални данни като локация, време и информация за устройството при изпращане на изображения. Мултиекранното взаимоотношение е от ново потомство и разрешава осъществяване на няколко приложения по едно и също време при съчетание на смарт телефон и PC. EMUI 11 оптимизацирa още разхода на сила и други функционалности от работата на свързани Huawei устройства от 1+8+N екосистемата, като новите over-ear слушалки FreeBuds Studiо.
Mate 40 Pro e основан на Huawei Mobile Services и личния магазин за приложения на Huawei - AppGallery,, както и личната търсачка Petal Search, която сплотява комфортно търсене на разнообразни типове наличие, в това число приложения.

В България
У нас Mate 40 Pro ще се предлага в мрежата на A1, Виваком, Теленор, Технополис, Техномаркет, Зора и сътрудници на Polycomp на целесъобразна крайноклиентска цена от 2399 лева или на погашение със съответните проекти на мобилните оператори. При съблюдаване на всички епидемиологични ограничения, потребителите могат да го прегледат в обектите на A1 в Paradise Center и Mall of Sofia, на Теленор в Serdika Center и на бул. „ Витоша " 64 в София и в Mall of Varna, на Виваком в Paradise Center и The Mall, в Технополис Младост, в Техномаркет на бул. „ Цариградско шосе " в зоната на Huawei и в магазина на Зора в кв. Драгалевци. В актуалната обстановка Huawei предлага онлайн извършването на покупки постоянно, когато е допустимо, а повече информация за продукта можете да намерите на адрес

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР