Най-новият детски спектакъл на Кукления театър в Стара Загора -

...
Най-новият детски спектакъл на Кукления театър в Стара Загора -
Коментари Харесай

Парченце от луната открива конкурсната програма на Двама са малко - трима са много

Най-новият детски театър на Кукления спектакъл в Стара Загора - " Парченце от луната ", е първото зрелище, с което ще започне  конкурсната стратегия на юбилейното 25-о издание на Фестивала " Двама са малко - трима са доста " в Пловдив, научи ДУМА от Велизара Цонева. Международният куклено-театрален фестивал е проведен от Сдружение с нестопанска цел " Двама са малко - трима са доста " и Държавния куклен спектакъл в Пловдив с финансовата поддръжка на Министерството на културата, Община Пловдив и НФ " Култура ". 25-ото му издание, в което са включени едни от най-хубавите куклени спектакли за деца и възрастни от страната и чужбина, ще се състои от 1 до 6 септември.
Кукленият спектакъл в Стара Загора ще открие конкурсната стратегия в 11,45 ч. на 1 септември на главната сцена на фестивала с един от най-красивите си спектакли за деца - " Парченце от луната ". Авторка и режисьорка е Анна-Валерия Гостанян, сценографията е на Наталия Гочева, композитор е Пламен Петков, вземат участие Биляна Райнова, Мария Джойкева и Любомир Желев.
Спектакълът е нов тип за актьорите,  действието се развива на скейт площадка, с  въздушна акробатика и рок музика. В него има  шантава, само че мъдра луна и значими уроци за огромни и за дребни. Уроците, които би трябвало да преговорим: Човек постоянно подценява най-близките си хора, които го обичат същински, поради нещо илюзорно. И още: Няма невъзможни неща.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР