Най-новият албум на Мариана Попова Истина ще бъде представен на

...
Най-новият албум на Мариана Попова Истина ще бъде представен на
Коментари Харесай

Мариана Попова за новия си албум "Истина ": С всяка песен преживявах катарзис

Най-новият албум на Мариана Попова " Истина " ще бъде показан на 14 август. " Много съм щастлива, тъй като всичко се случва по доста натурален метод. " - споделя певицата. Премиерата на албума ще бъде в Летния спектакъл на Бургас, дружно със симфоничния оркестър на Бургаската опера.

" Моите песни са изпълнени с толкоз емоционалност, че всяка една ме е карала да преживея катарзиса на актьора. Албумът събира разнообразни песни, които бяха разхвърляни в пространството. " - споделя певицата в " Тази събота и неделя ".

Заедно с нейния обичан мъж Веселин Плачков подотвят театър, в който пеят дружно, като тя е негов беквокал.

" Това е благо и човешко мигане към хората, които ни харесват като двойка. Имам чувството, че те са доста " - споделя Мариана Попова.

Разказва, че елементарно са разпределили професионалните си връзки, също както това се е случило и със фамилните.

Спектакълът и песента носят едно и също име - " В някой различен живот ". Шегувайки се, съгласно певицата тя самата в някой различен живот би била Джанис Джоплин. Когато е сериозна обаче, споделя, че си харесва живота и не би желала да е някой различен.

" Харесвам това, което Господ е предложил за мен. Уморена съм от битовизмите, от простотията на хората, от нелепости общо взето. " - добавя тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР