Най-новите телевизори и саунд бари на компанията са отново признати

...
Най-новите телевизори и саунд бари на компанията са отново признати
Коментари Харесай

LG OLED TV за пореден път обра най-престижните награди на EISA

Най-новите тв приемници и саунд бари на компанията са още веднъж приети от специалистите в промишлеността

За шеста поредна година LG OLED TV е разгласен за най-хубав OLED тв приемник от European Imaging and Sound Association (EISA). Таз-годишният притежател на премията „ EISA OLED TV 2017-2018 " е ултра-тънкият LG OLED тв приемник, модел OLED65E7. Той беше високо оценен за съвършеното си качество на картината и извънредно необятните ъгли на гледане. Журито на EISA похвали премиум телевизионната технология както за поддържането на HDR 10, по този начин и на Dolby VisionTM, с помощта на които LG OLED предлага на клиентите си тон с качество като в кино салон.

Друг артикул на LG от премиум категорията - LG SUPER UHD TV, модел 55SJ850V - бе отличен с премията „ EISA LCD 2017-2018 " за богатите си, прецизни цветове и необятен ъгъл на гледане, които се реализират с помощта на технологията Nano CellTM от LG. В допълнение, голямо самопризнание от специалистите получи и интуитивния потребителски интерфейс webOS 3.5. Телевизорът също по този начин разполага с технология Active HDR на LG, която усъвършенства всеки един кадър, доближавайки картината оптимално до качество като онлайн от всеки ъгъл.

Нещо повече, LG Sound Bar, модел SJ9, получи премия „ EISA Soundbar 2017-2018 " за елегантния си дизайн и кристално чисто аудио, реализирано в огромна степен с помощта на технологията Dolby Atmos. Чрез Dolby Atmos звуците се популяризират по най-благоприятен метод в триизмерно пространство от всяка една точка. Дори саундбарът да се намира над равнището на слушателя, той бива превзет от заобикалящ тон на премиум съраунд.
" Ние от LG бихме желали да благодарим на членовете на журито за отредените ни влиятелни награди EISA. И тази година специалистите в промишлеността още веднъж признаха нашата работа във връзка с напрекъснатото развиване на OLED технологията и домашното развлечение ", сподели Брайън Куон, президент на LG Home Entertainment Company. " Нашите OLED тв приемници не престават да бъдат безапелационни водачи на премиум телевизионния пазар. Продуктите ни са приети освен поради модерните технологии от последващо потомство, само че и поради изумителната непорочност на картината и великолепен дизайн ".

Престижните награди EISA се дефинират годишно от експертно жури, формирано от основните редактори на най-влиятелните профилирани списания за аудио-визуална техника (AV). Съдиите са основани в 20 европейски страни, Съединени американски щати и Австралия. Продуктите се правят оценка въз основа на голям брой критерии, измежду които технологии, дизайн и нововъведения.

Посетителите на тазгодишното ревю IFA в Берлин, биха могли да посетят щанда на LG, който ще се намира в зала 18 на Messe Berlin от 1 до 6 септември, с цел да видят персонално най-новите LG OLED тв приемници и аудио системи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР