Най-новите холивудски хитове пристигат на лятно кино „Орфей“ тази вечер.

...
Най-новите холивудски хитове пристигат на лятно кино „Орфей“ тази вечер.
Коментари Харесай

„Космически забивки“ и „Черната вдовица“ на Филмови нощи във...

Най-новите холивудски шлагери идват на лятно кино „ Орфей “ довечера. Екшън и развлечение ще ни посрещнат в границите на Филмови нощи във Филипополис със съботните оферти „ Космически забивки: Нови митове “ и „ Черната вдовица “. В 21:10 ще можем да се насладим на новата версия на „ Космически забивки: Нови митове “. Този път баскетболни умения ще покаже Леброн Джеймс, който влиза в обувките на Майкъл Джордан. Леброн би трябвало да избави сина си от злобен талант, като благодарение на Бъгс Бъни, Дафи Дък и другите „ шантави рисунки “ ще се избави след баскетболен конфликт.

В късния филм от 23:30 ще забележим Скарлет Йохансон и Робърд Дауни-дж. в нов комиксов екшън. „ Черната вдовица “ се развива малко след събитията в „ Първият отмъстител: Войната на героите “. Отмъстителите са разграничени, а самата Черна вдовица живее в недружелюбност и бяга от закона. Ще срещнем нейното „ семейство “ от други герои, които дружно ще преодолеят нови компликации.

Филмови нощи във Филипополис продължава с прожекции всеки ден до 31 юли. Билетите за филмите са на цена от 7 лв., с понижение за учащи и пенсионери – 6 лв.. Те могат да се купят от касата на лятното кино „ Орфей “ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се вършат на уеб страницата boxoffice.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР