Най-новата версия на Chrome за Android започна да предлага нова

...
Най-новата версия на Chrome за Android започна да предлага нова
Коментари Харесай

Chrome вече ще предупреждава потребителите за спад в цените на разглеждани продукти

Най-новата версия на Chrome за Android стартира да предлага нова функционалност за следене на цените, която ще предизвестява потребителите при спад на цените на артикули и услуги, които те са разглеждали по-рано. От портала SmartDroid оповестяват, че са получили достъп до нова функционалност на Chrome версия 90, макар че наподобява че функционалността не е налична за всички. Веднъж задействан обаче, Chrome следи отворените раздели за спад на цените на продуктите и изпраща уведомление, в случай че това се случи.

Това може да е потребна функционалност за Android потребителите, които нямат достъп до разширения за следене на цените като Keepa, които за налични за настолния клиент на Chrome. Но условието да държите отворен раздел, с цел да проследявате цената на даден артикул, звучи много тромаво. Надяваме се, че Гугъл ще откри по-елегантно решение, с цел да може функционалността да получи необятно разпространяване.

Ако вашата версия на Chrome е обновена с функционалността, можете да я включите посредством менюто с настройки, до което можете да достигнете от иконата с трите точки в горния десен ъгъл на екрана за избор на раздел, където е посочена като „ Проследяване на цените “. Ако не се появява, от Android Police и 9to5Google оповестяват, че може да се задейства ръчно от потребителите, като посетят „ chrome://flags#enable-tab-grid-layout “, въвеждайки адреса в URL лентата, а по-късно от падащото меню изберат „ Известия за смяна в цената “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР