Най-новата песен на изпълнителя Иван Динев - Устата с провокативното

...
Най-новата песен на изпълнителя Иван Динев - Устата с провокативното
Коментари Харесай

Устата разбуни духовете с песен за Македония: Не държава, а територия

Най-новата ария на изпълнителя Иван Динев - Устата с провокативното име " Урок за Македония " разбуни духовете у нас и в югозападната ни съседка. 
Реакциите по отношение на видеото, което от два дни е в YouТubе, а към този момент е гледано над 50 000 пъти, са от " Браво! Дано нашите политици научат най-малко нещо от това парче " до закани за ликвидиране, както твърди самият Устата. 

" Слушайте деликатно, благи съседи! Първи урок по македонска история, това не е страна, а територия. Малка провинция с огромни упоритости, отраснала в българските обичаи. С български корени са всички дървета, преди 1945-а. Тая страна подарък направи я Георги Димитров на Югославия. Македонският е български акцент ", гласи текстът.

" Ама какъв брой сте злобни! Извинете, че не сме ви комфортни! Гоце Делчев пишете за собствен, кефи ли ви като ни откраднете воин? Ваш цар бил Самуил! Таратанци! На тези нелепости се смеят и албанци. Все сте отворени, че били сте първите. Що не се дървите по този начин на сърбите ", рапира още Устата.

Изпълнението приключва с: " Македония, скоро май няма да си европейска. Седи добродушно на аварийна пейка. Я бъдете малко по-смирени, че българска кръв тече във вашите вени. Ако сакате, ке има още ".

Виж видеото ТУК!

 

Два дни откакто видеото бе оповестено, се оказа, че Устата е получил над 100 смъртни закани, както разгласи самият той във Фейсбук.

" Здравейте, по какъв начин се действа, като получиш закана за ликвидиране и какво се прави, в случай че са повече от 100? За един другар запитвам ", написа рапърът в своя пост без да дава повече детайлности от кое място идват заканите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР