Най-новата имотна придобивка на Стефан Данаилов тъне в мистерия, разказват

...
Най-новата имотна придобивка на Стефан Данаилов тъне в мистерия, разказват
Коментари Харесай

Злокобен инцидент в къщата на Стефан Данаилов

Най-новата имотна облага на Стефан Данаилов тъне в тайнственост, описват негови комшии от село Марково, известно в цялата страна като пловдивския Бевърли Хилс. Къщата, която Ламбо купил там, била обладана от духа на предходния притежател, чиято страховита гибел хвърлила в потрес и смут цялата махала, оповестява вестник „ Ретро “.

Повече от 20 години постройката била необитаема, тъй като към нея никой не проявявал вкус макар ниската продажна цена, на която брокерите на недвижимо имущество я предложили. Първо й желали 70 бона, само че след това свалили цената двойно, с цел да се отърват от нея. Всички, които ходели на огледи на парцела, бягали като демон от тамян, когато чуели злокобната история за случилото се самоубийство в фамилията на предходните притежатели. Съседи на новодомеца Стефан Данаилов описват, че бай Методи се обесил в една от стаите, тъй като бил доста болен и не могъл да преживее страшната диагноза и нечовешките болки. От тогава насам на къщата й тръгнала неприятна и злокобна популярност.

Бившият културен министър обаче не се интересувал от легендите за прокобата, която тегнела над нея, и я купил, без въобще да умува, за скромните 30 хиляди лв., настояват локални. Още щом сключил договорката, провел ударна бригада да почисти двора от нападалите клони и буренясалите шубраци. Въпреки че външно в началото къщата изглеждала много зле, от вътрешната страна била доста непокътната, разправят комшиите на Ламбо. Общо, дружно с двора, новият парцел на Мастера приближавал декар. Първоначално Данаилов бил огромен мераклия да се реалокира на мира в пловдивското село, само че когато болен съществено, ремонтът западнал.

Бабите обаче продължавали да го чакат с боязън и непрестанно го дебнели, когато минавал да хвърли по едно око на вилата. Всички говорели, че той бил най-голямата звезда, която си купила къща в селото, въпреки там да обитавали и други звезди. Открай време Градът под тепетата бил обичан на популярния артист. Стефан Данаилов избрал „ Квартала на богатите “, както назовават село Марково в Пловдив, поради многото театрали, художници и дейци на изкуството, които живеят в него. Преди години даже лекоатлетката Стефка Костадинова имала закупен имот в Марково, само че скоро по-късно двамата с първия й брачен партньор Николай Попвасилев го продали на украинци.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР