Най-нещастни от успехите на Тръмп са не американските Демократи, а

...
Най-нещастни от успехите на Тръмп са не американските Демократи, а
Коментари Харесай

Волгин: Най-нещастни от успехите на Тръмп са не американските Демократи, а българските специалисти по евроатлантизъм…

Най-нещастни от триумфите на Тръмп са не американските Демократи, а българските грантови анализатори. Ако Байдън се провали, което наподобява изцяло реален вид, парите за българските експерти по евроатлантизъм фрапантно ще намалеят. Така стартира постът на журналиста Петър Волгин, отдаден на успеха на Доналд Тръмп на първичните избори в Айова.
SafeNews разгласява поста безз редакторска интервенция:
Смазваща победа на Доналд Тръмп на първичните президентски избори на Републиканската партия в щата Айова. Спечели над 50 % от гласовете, а идващите претенденти Рон ДеСантис и Ники Хейли са 21 и 19 % надлежно. Да, Айова не изпраща изключително доста делегати на конгреса, където ще бъде обявено името на крайния победител, само че въпреки всичко резултати там са показателни за настроенията на гласоподавателите. За следващ път се видя, че болшинството от тях е твърдо зад Тръмп.
Опитите той да бъде преместен от всякакви сурогати като ДеСантис или Хейли се провалят.
Между другото, доста е забавно в този момент да гледаш медии като Си Ен Ен. Водещите, репортерите и поканените коментатори там са полудели от смут и уплах. Само дето не си късат ризите и не надават истерични писъци „ Ама по какъв начин е допустимо!? “, „ Ама в действителност ли Тръмп отново ще стане президент!? “ Ами ще стане. Защото без значение от всичките си дефекти, има едно главно преимущество – желае да прекрати самоубийствената процедура на Съединени американски щати да се вършат на международен хегемон. За разлика от побъркалите се шефове на на Демократите, Тръмп, както и болшинството от Републиканската партия желаят нормалност. Искат ръководещите в Съединени американски щати да се грижат за просперитета на американските жители, а не на жители като Зеленски. И последно по тематиката.
Най-нещастни от триумфите на Тръмп са не американските Демократи, а българските грантови анализатори. Ако Байдън се провали, което наподобява изцяло реален вид, парите за българските експерти по евроатлантизъм фрапантно ще намалеят.
И тогава ще им се наложи да си намерят същинска работа. А това напряко ги ужасява. Ощеновини четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР