Най-некадърният министър в правителството на неможачите – Зарица Динкова, потроши

...
Най-некадърният министър в правителството на неможачите – Зарица Динкова, потроши
Коментари Харесай

Кралев: Най-некадърният министър потроши 9 млн. без ефект – на принципа „Който слушка – папка”

Най-некадърният министър в държавното управление на неможачите – Зарица Динкова, потроши милиони за реклама на туризма ни без всевъзможен резултат. Просто тъй като към този момент четвърта година страната ни няма нов клип и възобновяване на марката. Парите са разпределени на правилото “Който слушка – директория ”. След като нямаш настоящ клип, няма смисъл да рекламираш в малките екрани – това даже студентите първи курс по маркетинг го знаят.
Въпреки това, от българските медии най-вече средства са предоставени на трите национални малките екрани, които напълно са следени от редактори свързани с “Промяната ”. Бюджетът за Нова телевизия е 1.26 млн. лева с Данък добавена стойност. Толкова са планувани още за БТВ и за Българска национална телевизия. „ Дарик радио “, незнайно за какво, получава 184 000 лева с Данък добавена стойност.
Какво мисли браншът за това, написа в TravelNews: “Министърът на туризма в оставка Зарица Динкова е похарчила над 7.7 млн. лева без Данък добавена стойност или 9.2 млн. лева с Данък добавена стойност през последните 9 месеца за реклама на страната в български и непознати електронни медии, като договорите са подписани на директно договаряне. Това излиза наяве от информация по Закона за достъп до социална информация, поискана от TravelNews. Подходът и изборът на медии още веднъж остава прикрит, както при всички министри на туризма досега. Рекламата на България не се разисква авансово с сектора и на кои пазари има нужда от нея. Освен това страната ни няма нови клипове и послания от 4 години насам, които да предизвикат в новата действителност. Последните бяха основани по време на Ковид пандемията при някогашния вицепремиер и министър на туризма Марияна Николова. ”
От Facebook профила на депутата от ГЕРБ/СДС Красен Кралев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР