Най-накрая се случи това, което отдавна чакаха много фенове на

...
Най-накрая се случи това, което отдавна чакаха много фенове на
Коментари Харесай

Huawei Honor 10 AI с поддръжка на ИИ получи дата за презентацията си

Най-накрая се случи това, което от дълго време чакаха доста почитатели на известния китайски бранд. Производителят назова датата на формалния анонс на смарт телефона под името Huawei Honor 10 AI, появяването на който съгласно анализаторите ще се реализира в идващите няколко месеца. Компанията пусна в мрежата тийзърно изображение, което хвърля светлина върху датата на представянето на устройството и главната му специфичност – поддръжката на изкуствен интелект.



На картинката, която съставлява тийзърна покана, се споделя, че смарт телефонът Huawei Honor 10 AI има поддръжка на изкуствен интелект при работа с камерата. Това значи, че с двойната камера на телефона ще може автоматизирано да се контролират настройките преди всяка фотография, с цел да се подсигурява най-хубавото качество, както това прави модела P20 Pro. Все още не може да се приказва за външния тип на бъдещото устройство, а за техническото съоръжение към този момент има неща, които са известни.



Според данни от разнообразни източници, смарт телефонът Huawei Honor 10 AI ще получи 5,7-инчов IPS-екран с резолюция 2160 на 1080 пиксела (Full HD+) и съответствие на страните 18:9, топ 8-ядрения чип HiSilicone Kirin 970 с невронен копроцесор NPU, USB Type-C, както и двойна съществена камера. Направо от кутията, телефона ще получи фърмуер EMUI 8.0, въз основата на Android 8.0 Oreo с поддръжка на функционалността за бързо приемане на актуализации Project Treble.



Компанията Huawei твърди, че представянето на смарт телефона Honor 10 AI ще се организира на 15 май 2018 година в Лондон, където в края на предходната година бе обявен другия фирмен телефон – Honor View 10 (V10). Тъй като до представянето на новото мобилно устройство има към момента съвсем месец и половина, явно е че през това време ще узнаем и всички останали механически спецификации, особености и несъмнено външния тип на идния смарт телефон. Не може да не отбележим, че както всички телефони с марката Honor, по този начин и този ще може да се купи в Европа и в доста други райони на света. По-рано, смарт телефонът Huawei P20 Pro с тройна камера и поддръжка на 5-кратно оптично нарастване съумя да сложи връх за качество на фотосите, изпреварвайки даже Samsung Galaxy S9, Apple iPhone X и доста други телефони от топ-ниво.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР