Най-накрая се случи! След като събирането на Брад Пит и

...
Най-накрая се случи! След като събирането на Брад Пит и
Коментари Харесай

Джен и Пит в конферентен разговор - slava.bg

Най-накрая се случи! След като събирането на Брад Пит и Дженифър Анистън беше отсрочено поради механически проблеми, формалната дата към този момент е 17 септември. Тогава двамата артисти и някогашни съпрузи още веднъж ще се видят, само че този път ще бъдат свързани посредством интернет връзка.

Те ще вземат участие във виртуалното четене на сюжета на кино лентата „ Fast Times at Ridgemont High “. Към тях се причисляват още известни имена като Джими Кимъл, Морган Фрийман, Джон Леджънд, Матю Макконъхи, Джулия Робъртс, Шон Пен и други. Феновете ще могат да следят звездното шоу в петък против събота от 04:00 часа българско време във фейсбук страницата на „ CORE “ или в профила им в TikTok.

Почитателите на Брад и Дженифър научиха щастливата вест преди няколко седмици, само че първичната дата на лъчение беше преместена. Неизправностите във връзката към този момент са оправени и всичко ще може да протече обикновено. Актьорите бяха женени в продължение на 5 години преди да се разведат през януари 2005 година.

След това Брад Пит стартира връзка с Анджелина Джоли, с която отглеждаха дружно шест деца. Семейният им живот обаче също се провали и сега двамата водят борба за настойничество. Въпреки очакванията за обновяване на сантименталните връзки сред Пит и Анистън, сега артистът излиза с немския модел Никол Потуралски. Двамата даже бяха хванати дружно на летище в Париж, откъдето отлетяха за южна Франция, с цел да прекарат няколко дни в имението на Пит и Джоли.

Целта на събитието, което най-малко отчасти ще събере някогашните съпрузи, е да набере средства за неправителствената организация „ CORE “, която се занимава с филантропични въпроси и е учредена от Шон Пен и Ан Лий. Освен това, звездите ще насочат вниманието на почитателите към претенции за промени в закона, които се концентрират върху правосъдната система и отбраната на пандизчии от разпространяването на ковид.

Събитието ще се организира на 19 против 20 септември от 04:00 часа българско време в обществените канали на организацията „ CORE “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР