Най-накрая отново ще се карат мотоциклети. Ако нямате свой собствен,

...
Най-накрая отново ще се карат мотоциклети. Ако нямате свой собствен,
Коментари Харесай

ADAC Motorbike Rental или мотоциклет под наем...ноо в Германия

Най-накрая още веднъж ще се карат мотоциклети. Ако нямате собствен личен, можете да наемете подобаващ в някоя от 25 партньорски станции на ADAC за коли чартърен в Германия. Така елементарно можете да се справите с криволичещите алпийски проходи или с по-дългите многодневни обиколки, а подобаващ модел е разполагаем и за спокойни еднодневни пътувания.

В Германия, от остров Рюген в Балтийско море през ниските планински вериги до Баварските Алпи, само че също и в Австрия, Италия и Хърватия, има огромен брой атрактивни обиколки. ADAC е избрал най-красивите, описал ги е в детайли и също по този начин дава препоръки за тези пътувания.

Мотоциклетите от ADAC Motorbike Rental са постоянно обслужени и подготвени за приложимост, тъй че няма потребност от отнемащо ви време за рестартиране на сезона след зимната отмора. ADAC предлага деликатен и защитителен жанр на шофиране, мотоциклетно облекло с висок контрастност на цветовете и присъединяване в курс за образование по мотоциклет при връщане към ездата напролет.

Актуални модели от всички класове и мощности от към 20 марки като BMW, Ducati и Yamaha могат да бъдат резервирани в ADAC Motorbike Rental. Членовете на ADAC получават три % отстъпка и пет % при наемане в други европейски страни и Съединени американски щати (BMW мотоциклети в HertzRide). Минималната възраст позволяваща наемане зависи от модела и стартира от 21 години.

За съвършено наслаждение от шофирането ADAC предлага умерени цени за Фелбертауерн и Гросглокнер, за обиколка с понижена цена (Гросглокнер, Герлос, Нокалм и Вилахер Алпенщрасе), както австрийски и швейцарски винетки за автомагистралите авансово.

Затварянето през зимата към момента е в действие за пътя High Alpine Road Grossglockner. Сезонът там нормално се отваря при започване на май. Особено за предпочитане без залепване, без надраскване е цифровата винетка за мотоциклет за Австрия и Словения, налична единствено в офисите на ADAC.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР