Най-надарената участничка в новия сезон Ива Георгиева без късмет в

...
Най-надарената участничка в новия сезон Ива Георгиева без късмет в
Коментари Харесай

Без късмет в любовта: Сексбомбата от „Игри на волята“ Ива си няма гадже

Най-надарената участничка в новия сезон Ива Георгиева без шанс в любовта



Сексбомбата от новия сезон на " Игри на волята " - Ива, си няма гадже. Чаровната брюнетка с големи гърди е претърпяла любовен провал неотдавна, пише  " България Днес ". От няколко месеца красивата плувкиня, която приковава погледите с обилните си форми, е сама.

Въпреки че интерес към нея сигурно не липсва, Георгиева към този момент отхвърля и реже на пакост всички мераклии за сърцето й.
 Сексапилната Георгиева не обича да се разголва пред камерите, само че горе-долу демонстрира какви преимущества има Сексапилната Георгиева не обича да се разголва пред камерите, само че горе-долу демонстрира какви преимущества има


Че е сама, се удостоверява и от профила на 20-годишната Ива в обществената мрежа. Девойката е доста дейна в интернет и споделя десетки фотоси, само че няма нито една с половинка.
 От 2 години хубавицата живее в София От 2 години хубавицата живее в София

Ива е една от дребното дами в днешно време, която няма корекции по лицето и тялото, а в случай че би трябвало да сме почтени, няма и потребност. Надарената кокона неотдавна показа, че е имала случки с мачовци. И даже е стигала до мачкане на чаршафите с тях. " Симулирала съм оргазъм по време на секс и считам, че всяка жена в днешно време го е правила ", съобщи неотдавна в изявление топкрасавицата Ива.
 Ива бе една от фаворитките на феновете в шоуто Ива бе една от фаворитките на феновете в шоуто


Припомняме, че сексапилната плувкиня бе една от фаворитките в " Игри на волята " освен поради типа си, а и тъй като бе измежду най-подготвените. Ива бе изгонена от участниците, откакто продукцията я хвана в неистина, дружно с най-хубавата й другарка Ситлинска.

В момента пък Георгиева, която е родом от Варна, учи право. Мечтата й е да стане правист. И тя заляга крепко над учебниците.

" Яд ме е, че отпаднах от " Игрите " затова ", показа още Ива при друго свое тв присъединяване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР