Най-модерната стоматологична клиника в Югозапада отвори врати в Гоце Делчев.

...
Най-модерната стоматологична клиника в Югозапада отвори врати в Гоце Делчев.
Коментари Харесай

Най-модерната стоматологична клиника в Югозапада Триодент на баща и синове Марини, отвори врати в Гоце Делчев!

Най-модерната стоматологична клиника в Югозапада отвори порти в Гоце Делчев. Клиника "Триодент " е благосъстоятелност на татко и синове Марини, потвърдени експерти в региона си.

Клиниката е оборудвана по финален вик на технологиите, машините им са с най-високо немско качество. Като се прибавят и "златните " ръце и високия професионализъм на стоматолозите доктор Мартин Марин, доктор Здравко Марин и татко им, известният доктор Валентин Марин, то упованията са, че в супер модерната клиника ще се случват чудеса, свързани с денталното здраве на многочислените им пациенти.

В петък клиника "Триодент "беше публично открита в наличието на доста посетители, другари и пациенти. Успех на новото украшение в денталната медицина пожелаха кметът на Гоце Делчев Вл. Москов и регионалният шеф В. Сарандев, които бяха част от гостите на трио Марини.

Днес клиниката публично отвори порти и одобри първите си пациенти. Екипът ни пожелава от сърце триумф и хиляди удовлетворени пациенти на фамилията стоматолози и новата им клиника.

К. Величков

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР