Най-много се ядосвам, когато губим такива срещи. Съперникът, без да

...
Най-много се ядосвам, когато губим такива срещи. Съперникът, без да
Коментари Харесай

Николай Киров: Трябва да направим промени

„ Най-много се нервирам, когато губим такива срещи. Съперникът, без да има игрови превес, поведе с 2:0, а отделихме 2 тренировки тази седмица на статичните положения, тъй като знаехме, че скачат добре. “

Това сподели треньорът Николай Киров след загубата на Берое от ЦСКА 1948 в Стара Загора с 1:3 в мач от XXIV кръг на Първа лига.

„ В офанзива не успяхме да отбележим задоволително, само че това са най-лошият вид дуел. Накрая останахме с 10 индивида и рискувахме всичко. Допреди това мачът беше равносилен. Това е поредност от няколко мача, в които не сме надиграни, само че губим, което не е добре. Имаме проблеми в завършващата фаза – вижда се “, означи Киров.

„ За нас е доста добре, че тази пауза идва, защото би трябвало да се създадат промени. Дали в схемата, дали в държанието ни на терена. Сега имаме 3 седмици да работим и идва в подобаващ за нас миг, защото би трябвало да създадем промени. При общоприетите положения са поправими нещата. Нашата отбрана напълно са нови футболисти и е обикновено да имаме проблеми там. До 60-70 минута нямаше надиграване в игрова обстановка. Проблемите започнаха при свободните пространства. Имаме паники в двете етапи. Надявам се и двамата индивида, които писмено би трябвало да дойдат при нас, да могат да влезнат и те и да оказват помощ в двете етапи “, сподели Белия в ефира на Диема спорт.

„ Проблемът ни е, че с тимовете към нас в класирането позволяваме неточности. Това се отразява на точките. Срещу тимовете, които са по-напред, каквото вземеш е добре пристигнало. Предният дуел взехме една точка, само че би трябвало да се концентрираме точно върху тези дуел. Ако не сме уверени, че ще спасим Берое, по какъв начин да го предадем на състезателите? Въобще не разясняваме изпадане. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР