Най-много ни притеснява държавата да не изпадне в безтегловност. Това

...
Най-много ни притеснява държавата да не изпадне в безтегловност. Това
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Правителството може да бъде диалогично и да се вслушва в исканията на хората

" Най-много ни тормози страната да не изпадне в безтегловност ". Това съобщи в ефира на предаването " "   зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев във връзка продължаващите антиправителствени митинги в страната.

" До момента напрежението не е толкоз съществено, държавното управление може да бъде диалогично и да се вслушва в настояванията на хората. Винаги сме подхождали почтително ", сподели Георгиев. 

" На митингите друго, с изключение на да се приказва срещу ГЕРБ, не се прави, а хората желаят опция. Политическите играчи, подкрепящи митингите, нямат между тях нищо общо, с изключение на да ненавиждат ГЕРБ. Те желаят да дестабилизират страната. Повечето от тези хора сме ги следили, знем какво могат. Мая Манолова и Александър Томов  няма с какво да ни изненадат, уточни Георгиев.

Георг Георгиев разяснява и напрежението и безредиците от група протестиращи пред Българска национална телевизия, по време на присъединяване на д.р Даниела Дариткова и Корнелия Нинова. 

" Унижиха се тези, които демонстрираха сходно държание. Дълбоко почитам митингите като либерален избор, само че да нападнеш такава фина, елегантна жена, доктор, с цинизъм и експанзия, за мен няма по какъв начин да бъде форма на митинг. Удивен съм по какъв начин водачи на митинга се пробваха да оправдаят тези дейности ", възмути се той.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР