Най-младите спортисти на Плевен първи ще поздравят олимпийските шампионки Ивет

...
Най-младите спортисти на Плевен първи ще поздравят олимпийските шампионки Ивет
Коментари Харесай

Посрещат олимпийските шампионки Ивет Горанова и Стойка Кръстева в Плевен

Най-младите спортисти на Плевен първи ще поздравят олимпийските шампионки Ивет Горанова и Стойка Кръстева при формалното им посрещане на площад „ Възраждане ". Кметът Георг Спартански предложи те да бъдат удостоени с най-високото звание на града - „ Почетен жител на Плевен ".

Северняшки ритми и характерен обред от този край по посрещането на скъпи посетители ще пресъздадат от Северняшкия отбор. Деца от всички спортни клубове ще посрещнат двете шампионки и това е знак на последователност и образец по какъв начин се реализират фантазиите посредством труд и непримиримост. Ивет Горанова е била Спортист №1 на Плевен три пъти. Минути след успеха й в Токио, кметът Георг Спартански разгласи предлагането си за званието „ Почетен жител на Плевен " за Ивет. Втори път го направи и след успеха на боксьорката Стойка Кръстева:

" Да удостоим със звание " Почетен жител на Плевен " и Стойка Кръстева поради еуфорията в село Върбица, където живеят брачният партньор и родителите на Стойка, поради положения колосален труд и големия гений на Стойка Кръстева и Ивет Горанова. За мен ще бъде чест те да са почетни жители на Плевен. "

Официалното посрещане стартира в 20 часа на площад Възраждане.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР