Най-мащабното автомобилно изложение на Балканите - Международният автомобилен салон София

...
Най-мащабното автомобилно изложение на Балканите - Международният автомобилен салон София
Коментари Харесай

Билети с 10% отстъпка за Международния автомобилен салон

 Най-мащабното автомобилно ревю на Балканите - Международният авто салон София 2019 ще се организира от 11-и до 20-и октомври в "Интер Експо Център " в София. Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). "Автомобилен салон София 2019 " е част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва едвам дванайсет изложби по света за годината.
Специална отстъпка от 10% за читателите на Блиц
Водещата осведомителна организация е медиен сътрудник на влиятелното събитие. Специално за нашите читатели е основан промо код, с който можете за закупите билети с 10% отстъпка. За да се възползвате от промокода, следвайте следните стъпки:

► Посетете уеб страницата за онлайн продажба на билети - https://www.eventim.bg/bg/bileti/abtomobilen-salon-sofi-2019-sofia-inter-expo-center-528071/event.html

► Изберете типа и броя билети, които желаете да закупите.

► Системата автоматизирано ви изпраща на Имате ли промоционален код? Изберете промоционална акция АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2019 – 10%

► Въведете промокод BLITZ10

Тест драйв, най-новите модели коли и още доста изненади за посетителите

Новите модели на повече от 36 международни марката ще бъдат ситуирани върху повърхност от над 11 000 кв.м. Впечатляващо е наличието на една от най-разпознаваемите и влиятелни марки в света - "Ролс Ройс ", а за българския пазар ще дебютират марките Mahindra и Cupra.

 Освен последните модели на международните производители, експозицията ще свети с десетки министър председатели и проява на нови технологии в подвижността. Щандовете ще изобилстват от коли, задвижвани напълно от електрическа сила, Plug-in хибриди, самозареждащи се хибриди и меки хибриди. Посетителите ще могат да открият и тестват допълнително от над 120 експоната за тест драйв по какъв начин новостите в електрониката и различните типове задвижване трансформират света на превоза.

В 24-то издание на автосалона ще забележим ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, RANGE ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN, HYUNDAI и други По традиция непокътнато място на ревюто имат и производителите и търговците на гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други.

 Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, занимания, награди и приятни изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели коли, всички, попълнили анкетна карта, ще имат късмет да си тръгнат с чисто нова кола по желание.

Страстта към модерните и бързи коли притегля хиляди гости от България и прилежащите страни. Повече от 60 000 души се чака да преминат през 6-те зали на "Интер Експо Център " тази година. Не чакайте до октомври, купете билет още в този момент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР