Най-мащабният младежки фестивал на Варна FunCity+ ще се проведе на

...
Най-мащабният младежки фестивал на Варна FunCity+ ще се проведе на
Коментари Харесай

Коктейл от забавни събития по време на младежкия фестивал FunCity+ във Варна

Най-мащабният юношески фестивал на Варна FunCity+ ще се организира на 11 и 12 август 2023 година под мотото „  Euphoria+ “.

Както и до момента, предпочитано място и време за изява ще бъде обещано на млади актьори, спортисти, музиканти, художници, танцьори и артисти.

Любими поп, рок и рап реализатори, измежду които Дамян Попов, ученици на ВА „ Бънджи сингърс ”, „ Ейнджъл войсис ”, Мила Маврова, Христина Ралева и Студио 9, съвременен балет „ Вито денс ” и „ Флаш денс ”, клуб по акробатичен рокендрол „ Стар денс ”, „ Танцова работилница ”, Семеен кодекс „ Кристал ”, брейк групировка „ Крейзи форс ”, ученици на школите от ОДК Варна и други ще радват публиката по време на фестивала.

Акцент в провеждането на FunCity+ 2023 година ще бъдат занимателни събития и опцията на младежи да се включат в тях в разнообразни стилове и жанрове, а измежду атракциите тази година са пяна празненство и занимателна цветна приказност.

Фестивалът ще бъде концентриран в зоната на входа на Морската гад, към Слънчевия часовник и сцена „ Раковина ”.

Посетителите ще имат опция да се включат в спортни занимания и демонстрации като тенис на маса, пукотевица с лък, йога и други занимателни презентации.

Музика, спектакъл и кино зона „ Под звездите “ планува програмата на сцена „ Раковина “.

Пространството на площад Антон Новак пред хотел „ Одесос “ ще се трансформира в Графити Арт Работилница с „ Да Граффс ”, където ще бъде извършен и пленер за млади художници, а тази година уредниците са планували атрактивни Еко Арт начинания.

Училище по роботика „ Робопартанс ”, Студентският съвет на ВСУ „ Черноризец Храбър ” и Младежко пространство ХамелеОN се включват във фестивала. 

Сред атракциите в стратегия ще бъде пяна шоу, в което ще може да се включи всеки, който желае. То е планувано за 11-ти август след 19 часа във фън зоната на стрийт артистите.

На 12-ти август още веднъж след 19 часа е планувана атрактивна цветна приказност за посетителите на фестивала.   

В сърцето на лятото, в сърцето на Варна и в навечерието на празника на морската столица, фестивалът ще остави паметен спомен за жителите и гостите на града.

Датите на фестивала са съобразени още веднъж и със символиката, която носи 12 август, разгласен за Международен ден на младежта, ден,в който се дава опция да бъдат разгърнати опциите и капацитета на младежите, да се отбележат техните достижения и да се възнамерява методът за по-доброто им включване в развиването на нашето общество.

Организатор на FunCity+ е Община Варна, Дирекция " Образование и юношески действия ". 

Повече информация ще откриете на страницата на фестивала: NEWS&FUNcity /  

Програма на Младежки фестивал FunCity+  – 11 и 12 август 2023г.

 

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР