Най-мащабния илюзионен спектакъл в България Забранените фокуси на Ненчо -

...
Най-мащабния илюзионен спектакъл в България Забранените фокуси на Ненчо -
Коментари Харесай

Три дни магии в Армията

Най-мащабния илюзионен театър в България " Забранените фокуси на Ненчо " - с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, доста комизъм и малко горест, показва Театър " Българска войска ". Това е развлечение за хора от всички възрасти, подготвени да се потопят в бездната на магията. В непредставяното досега у нас илюзионно шоу фантазиите ще разсмиват, илюзиите ще смайват, а магиите ще изумяват, без да уплашат никого, дават обещание от екипа.

" Левитация ", " изгубване ", летящи хора, удивителни фокуси и блестящ балет... са единствено част от зашеметяващите вълшебства в спектакъла на Ненчо Илчев, които стопират дъха. Някои от тези завладяващи номера може да се видят единствено в най-мащабните международни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. На сцената на " Армията " тези фокуси освен ще оживеят в цялостния си искра, само че Ненчо ще включи и публиката в тях.

" Магията е вълшебната приказка, която всеки носи надълбоко в душата си още от детството. Дори в този момент разбирам какъв брой е значимо да запазиш тази детска вяра и да знаеш, че в случай че вярваш и го искаш мощно, всичко е допустимо ", споделя Ненчо.

Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто заблуда, по какъв начин тъкмо се вършат фокусите и за какво са " неразрешени ", ще се опита да разкрие пред публиката новата асистентка на Ненчо - познатата от телевизионния екран " Кака Лара ".

Ненчо и Лара дават обещание измежду публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой въпреки всичко изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката. Двамата подсигуряват въодушевление и наслада на всички, които обичат да се забавляват, желаят и имат вяра в силата на магията. Единственото изискване е да не помнят всекидневните си проблеми в учебно заведение и у дома и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.

" Забранените фокуси на Ненчо " ще се играе 15 април от 19 ч., на 16 април от 11 и 17 ч. и на 17 април от 11 ч. Автор и режисура - Емил Марков, сценография и костюми - Нина Пашова, хореография - Петя Христова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР