Най-мащабната информационна кампания против трафика на хора - Walk For

...
Най-мащабната информационна кампания против трафика на хора - Walk For
Коментари Харесай

Организират “Поход за Свобода” и във Варна

Най-мащабната осведомителна акция срещу трафика на хора - Walk For Freedom – „ Поход за независимост ”, ще се организира във Варна на 19-ти октомври, събота, от 11 ч. с начална точка Фестивалния и конгресен център. След това шествието ще продължи по бул. „ Княз Борис I “ и ще приключи на площад „ България “ /сухите фонтани/. Инициативата е във връзка 18-ти октомври – Европейски ден за битка с трафика на хора, уредник е фондация “А21 България ”,със съдействието на дирекция „ Превенции “ към Община Варна, локалната комисия за битка с трафика на хора (МКБТХ) и Фондация „ SOS – фамилии в риск “.

В похода ще се включат над 200 възпитаници от варненските учебни заведения, в които има разкрити учебни превантивни клубове, студенти от варненските университети и всички искащи жители. Целта е по нетрадиционен метод да насочи публичното внимание към казуса и да се популяризира информация за Националната телефонна линия за битка с трафика на хора, която приема сигнали непрекъснато и гратис на телефон 0800 20 100.

“Поход за Свобода ” е годишно събитие, което се организира допълнително от 450 града в над 50 страни по цялостен. За първа година България ще взе участие в интернационалната самодейност, в която са включени 26 града.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР