Най-малко трима палестинци са убити, а 580 са били ранени

...
Най-малко трима палестинци са убити, а 580 са били ранени
Коментари Харесай

Нови сблъсъци и жертви в Израел

Най-малко трима палестинци са убити, а 580 са били ранени при конфликти сред палестинци и чиновници на израелските правоохранителни органи на Западния бряг и в някои региони на Източен.
По информация на палестинската осведомителна организация „ Wafa “, в град Хеврон от получените контузии е умрял 15-годишен юноша, с което броят на жертвите от нощес към този момент са три, предава БГНЕС.
 Иран даде обещание поддръжка на Хамас против Израел Иран даде обещание поддръжка на Хамас против Израел
Иран даде обещание на палестинското придвижване " Хамас " поддръжка в битката против Израел, съобщи ДПА. Командирът на бригадите " Кудс " на иранския година..
Най-ожесточени конфликти сред израелските сили за сигурност и палестинците има в региона на Хеврон, Рамала, Тулкарм, Витлеем, Неблус и Калкилия. Служителите на реда употребяват против протестиращите сълзотворен газ, светошумови гранати и гумени патрони.
Продължават конфликтите и в Източен Йерусалим, главно в региона на Храмовия рид. Агенцията оповестява за 25 задържани араби. От началото на размириците до момента са задържани съвсем хиляда индивида.
Съобщено бе, че бойната авиация на израелската войска е разрушила постройката на Министерството на труда в линията Газа, а на постройката на друго ведомство са нанесени съществени вреди. По информация на държавната осведомителна работа на Палестина, постройката на министерството е разрушена изцяло, а тази на общественото ведомство е съществено потърпевша. Щети са нанесени на складови пространства и на намиращи се наоколо жилищни здания.
Междувременно израелското радио Кан заяви, че министърът на защитата Бени Ганц се е срещнал със заместник-помощника на американския държавен секретар по въпросите на Израел и Палестина Хади Амр, който дойде там през вчерашния ден, с цел да спомага за постигането на помирение сред Израел и Хамас.
 Протести в поддръжка на Палестина и пердах с полицията в Париж (ВИДЕО) Протести в поддръжка на Палестина и пердах с полицията в Париж (ВИДЕО)
Най-малко 22 000 души взеха присъединяване в демонстрации, проведени във Франция в поддръжка на народа на Палестина, оповестява организация " Франс...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР