Най-малко трима души са загинали при предполагаемо торнадо в американския

...
Най-малко трима души са загинали при предполагаемо торнадо в американския
Коментари Харесай

Най-малко трима души загинаха при предполагаемо торнадо в Индиана

Най-малко трима души са починали при хипотетично торнадо в американския щат Индиана през вчерашния ден, съобщи Ройтерс, като се базира на информации от медии. Агенцията прецизира, че свирепи стихии са бушували на всички места в района, като са връхлитали и територии на прилежащия щат Охайо.

Трите смъртни случая са в къмпинг за каравани в град Уинчестър, щата Индиана, на към 113 километра от щатската столица Индианаполис, съобщи телевизионният канал " Ен Би Си Нюз " по данни на полицията. За момента щатската полиция на Индиана не е дала отговор на запитването на Ройтерс за детайлности.

Националната метеорологична работа на Съединени американски щати разгласи, че към този момент не може да дефинира стихията в Уинчестър като торнадо, само че " най-вероятно " става въпрос за това, като се имат поради нанесените вреди и видяното от оповестените в обществените мрежи фрагменти.

Бури в Охайо са пристигнали и от щата Тексас. В Индиана са потърпевши и няколко по-малки града към Уинчестър, показва Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР