Най-малко трима души са открили огън по хората преди концерт

...
Най-малко трима души са открили огън по хората преди концерт
Коментари Харесай

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

Най-малко трима души са разкрили огън по хората преди концерт на съветската група " Пикник " в концертната зала " Крокус сити хол " в Подмосковието, предадоха международните организации. 
Съобщава се, че нападателите са били в камуфлажни униформи, че са стреляли с автомати,  че са провокирали и пожар в залата, намираща се в покрайнините на Москва в огромен мол. Споменава се и за детонация, предшествала стрелбата.

Кадри, демонстрират черен пушек да се издига над залата. Хора се изтеглят. Музикантите от групата " Пикник " са били извадени невредими от залата. Твърди се обаче, че в концертната зала остават още хора.

На място е пристигнала полицията и профилирани елементи.

 

Кадри във съветски обществени канали демонстрират хора да се пробват да избягат от концертната зала. Чува се пукотевица. На други фрагменти се виждат хора, които, както наподобява, лежат посред кръв отвън концертната зала, само че достоверността на фрагментите не може да бъде доказана, съобщи Ройтерс.

" Лента. ру ", като се базира на канала в Телеграм " База ", оповестява за 12 убити и 35 ранени. Ройтерс, като се базира на РИА Новости, оповестява за изпратени 50 коли за спешна помощ към концертната зала.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР