Най-малко трима души бяха убити при три нощни престрелки по

...
Най-малко трима души бяха убити при три нощни престрелки по
Коментари Харесай

Най-малко трима загинали при нощни престрелки в Марсилия

Най-малко трима души бяха убити при три нощни престрелки по улиците на Марсилия, а осем души бяха ранени в нощта против понеделник. Тримата починали при стрелбата са на 16, 23 и 29 години. Това заяви телевизионният канал BFM.

Първата престрелка е осъществена в 15-ти регион в северната част на Марсилия, в квартал Кастелас, към среднощ (1:00 ч. българско време). Двама потърпевши са умряли от раните си, различен е в сериозно положение. Малко по-късно в същия квартал, покрай квартал " Егалад ", край автомагистрала А7, се разигра друга престрелка, вследствие на която бяха ранени още петима души. Третият конфликт с огнестрелно оръжие е станал към 01:00 ч. локално време (02:00 ч. българско време) във 2-ри регион, на ул. " Винсен Леблан " в централната част на града, където лекари и полиция откриха един погубен и двама тежко ранен.

Всички потърпевши са млади мъже . Телевизионният канал не прецизира хипотетичните претекстове на участниците в стрелбата, само че сподели, че случаите са станали в региони, свързани с трафика на опиати.

В Марсилия от началото на годината 13 души са починали при пукотевица , като в множеството случаи става въпрос за почистване на сметки сред наркогрупи. Общо през 2022 година проведените незаконни групи са направили 28 убийства в града.
 Двама починаха при пукотевица в Хамбург
Двама починаха при пукотевица в Хамбург

Отделът по убийства е почнал разследване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР