Най-малко трима души бяха ранени днес при стрелба по време

...
Най-малко трима души бяха ранени днес при стрелба по време
Коментари Харесай

Най-малко трима са ранени при стрелб във Филаделфия

Най-малко трима души бяха ранени през днешния ден при пукотевица по време на тържествата по случай Ейд ал Фитр (Рамазан байрам) в американския град Филаделфия, заяви полицията, представена от Франс прес.

От полицията показаха като виновни за стрелбата " две групи ", който са разкрили огън в локален парк.

Органите на реда на този стадий не са открили нищо, което да подсказва, че стрелбата може да е обвързвана с празника, отбелязващ края на мюсюлманския заветен месец Рамазан.

" Днес имаме доста огромен шанс, че няма повече простреляни хора и че никой не е погубен ", съобщи пред публицисти началникът на локалната полиция Кевин Бетел.

По думите му към 14,30 ч. локално време, когато към 1000 души са се били събрали в парка, с цел да отпразнуват Ейд ал Фитр, са се чули към 30 изстрела.

" Това, което знаем, е, че наподобява е имало две групи в парка, които са взели участие в престрелка ", добави Бетел.

Най-малко трима души са били ранени, в това число 15-годишен младеж, който е бил прострелян от полицайка, тъй като е носил оръжие, заяви Бетел. Той е бил улучен в рамото и крайници.

Според същия източник 22-годишен мъж е бил улучен в стомаха, евентуално по време на стрелбата, а различен човек е отишъл в болница с огнестрелни рани на ръцете, цитира Българска телеграфна агенция.

Според полицията петима души, в това число 15-годишният тийнеджър, са задържани, а на мястото на престрелката са открити няколко оръжия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР