Най-малко петима палестинци са били убити при израелски въздушен удар

...
Най-малко петима палестинци са били убити при израелски въздушен удар
Коментари Харесай

Най-малко петима палестинци са били убити при израелски удар по бежански лагер на Западния бряг

Най-малко петима палестинци са били убити при израелски въздушен удар по бежанския лагер Балата в град Наблус, ситуиран в централната част на окупирания Западен бряг, заяви Палестинският Червен кръст, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1029
Към момента израелската войска не е коментирала случая.

Часове по-рано Палестинският Червен кръст съобщи, че лекари оказват първа помощ на петима съществено ранени при въздушно нахлуване. Става въпрос за хора на възраст сред 19 и  25 години.

На Западния бряг, който е част от териториите, завладени от Израел при войната от 1967 година, се следи огромна вълна от принуждение след смъртоносната офанзива на бойци от " Хамас " против Южен Израел от 7 октомври, отбелязва Ройтерс. Оттогава насам израелските сили организираха интервенции на Западния бряг, при които са умъртвили минимум 186 палестинци, в това число и 51 деца, демонстрират данни на Организация на обединените нации. Освен това осем палестинци са били убити от израелски заселници, а осем израелци са станали жертва на палестински офанзиви, сочат още данните, представени от Ройтерс. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР