Най-малко петима души бяха убити, а член на екипажа беше

...
Най-малко петима души бяха убити, а член на екипажа беше
Коментари Харесай

Мост се преполови при смъртоносна катастрофа на товарен кораб

Най-малко петима души бяха убити, а член на екипажа беше ранен в четвъртък, когато товарен транспортен съд се блъсна в мост в Южен Китай, разрязвайки структурата на половина, оповестиха китайските държавни медии, представени от CNN.

Укрепителните работи по моста заради структурни проблеми бяха неведнъж отлагани през последните години, заяви държавната телевизия CCTV.
Морският център за търсене и избавяне в Гуанджоу заяви, че две транспортни средства са паднали във водата, а други три са се приземили върху кораба, откакто той се е разрушил в моста Лисинша в южната част на града в делтата на Перлената река, съгласно формалния акаунт на Гуанджоу в Weibo Област Нанша.

Драматични фотоси на следствията демонстрират, че мостът се е разцепил на две, а огромният ударен транспортен съд е имобилен под структурата. На мястото са видяни и полицейски кораби.

Двама души са били изтеглени на безвредно място след конфликта, заяви държавното издание People`s Daily. Продължава избавителна интервенция, се споделя в известието.

Мостът Lixinsha се намира в квартал Нанша в Гуанджоу, главен интернационален транспортен център в мегаполиса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР