Най-малко двама високопоставени руски военни са били уволнени заради неуспехите

...
Най-малко двама високопоставени руски военни са били уволнени заради неуспехите
Коментари Харесай

Лондон: Владимир Путин е взел главите на високопоставени военни заради провалите в Украйна


" Най-малко двама високопоставени съветски военни са били уволнени поради неуспехите в Украйна ", написа английският в. " Дейли мейл ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5405
Според изданието, което цитира документи на разузнаването в Лондон, командирът на Първа гвардейска танкова бригада военачалник Сергей Кисел е бил отхвърлен от служба. " Причината за решението на съветския президент и висш главнокомандващ на въоръжените сили на страната Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е неуспехът на интервенцията по завладяване на втория по величина град в Украйна - Харков, който се намира на 40 километра от границата с Русия (започнала в първия ден на съветската инвазия против Украйна – 24 февруари – и приключила на 14 май) ", добави вестникът.

" Заради разрушаването от страна на украинските въоръжени сили на крайцера " Москва ", станало на 15 април край Змийския остров, от служба е бил освободен командирът на Черноморския флот вицеадмирал Игор Осипов ", уточни още медията.  

" Началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация военачалник Валерий Герасимов евентуално към момента заема поста си. Въпросът е: Доколко той се употребява с доверието на Путин ", се показва още в документа ", представен от вестника.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР