Най-малко двама души са ранени при нова стрелба в Ерусалим.

...
Най-малко двама души са ранени при нова стрелба в Ерусалим.
Коментари Харесай

Двама души са ранени при нова стрелба в Ерусалим

Най-малко двама души са ранени при нова пукотевица в Ерусалим. В профила на израелската полиция в туитър се показва, че евентуално става дума за " терористичен акт ", стрелецът е обезвреден. Полицейското наличие в региона на случая е засилено.

След стрелбата в синагогата нощес са арестувани и разпитани 42 души. Трябва да се работи уверено и умерено, призовавам хората да не вземат закона в свои ръце, това сподели министър председателят Бенямин Нетаняху, откакто посети мястото на случая.

Снощи 21-годишен палестинец откри огън в синагога в квартал в източен Ерусалим. При офанзивата са починали седем души, трима са ранени. Стрелецът е ликвидиран; съгласно управляващите е работил самичък. Никоя палестинска формация не е поела отговорност за офанзивата. Напрежението в Близкия изток ескалира, откакто през седмицата израелската войска нападна бежански лагер в Дженин, на окупирания Западен бряг, при което бяха убити 9 палестинци. Израел извърши и въздушни удари против линията Газа в отговор на ракетен обстрел. Според последната инфомация Израел усилва военното наличие в региона на Западния бряг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР