Най-малко девет жени заявиха, че са получили наркотици за изнасилване

...
Най-малко девет жени заявиха, че са получили наркотици за изнасилване
Коментари Харесай

След парти на управляващата партия: 9 германки се оплакаха, че са били дрогирани и изнасилвани


Най-малко девет дами обявиха, че са получили " опиати за обезчестяване " на частна лятна среща на Социалдемократическата партия в Германия . Нейн водач е канцлерът Олаф Шолц , който също е участвал на събитието, което се е състояло преди парламентарната почивка, съобщи Агенция Франс Прес.

На срещата е имало към 1000 души - защити посетители и депутати, а входът е бил единствено с предложения .

„ Има много страст “, удостовери представител на парламентарната група на СДП. За първи път информацията е оповестена в берлинския вестник Tagesspiegel.

Полицията в Берлин проверява изказвания за съществени телесни пострадвания , откакто 21-годишна жена е подала тъжба след " лятното празненство на политическа партия ". „ Съветвам всички наранени да подадат тъжба “, написа по-късно Катя Маст от партията в Туитър.

 

Wir sind alle entsetzt über diesen unglaublichen Vorgang und werden alles in unserer Macht stehende tun, um das aufzuklären. Allen die es betrifft, empfehle ich, dies anzuzeigen. Und natürlich ist die -Fraktionsspitze für die Betroffenen jederzeit ansprechbar.
— Katja Mast (@KatjaMast)

От СДП изпратиха имейл до всички поканени и участвали на събитието в сряда вечерта, в който осъдиха " чудовищния акт " . Събитието е обичайно за Социалдемократическата партия.

Берлинската полиция заяви, че дамата, която е подала жалбата, не си е спомняла нищо от празненството на идващия ден, което я е принудило да премине медицински обзор и да подаде тъжба . В показанията си пред полицията жертвата разказала, че по време на събитието й станало неприятно след консумация на храна и безалкохолни питиета.

До момента са известни още четири случая на принудително дрогирани дами.

" Наркотиците за обезчестяване " нормално се прибавят в питиета или храна, като предизвикват загуба наизуст , комплицираност и уязвимост, надлежно жертвите не могат да се съпротивляват на вероятно нахлуване.

През 2021 година полицията е записала 22 сходни случая, прецизира всекидневникът Berliner Zeitung. Истинският брой на жертвите евентуално е доста по-висок, като жертвите постоянно не могат да си спомнят какво тъкмо се е случило или се срамят да подадат недоволство.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР