Най-малко девет жени, участвали в празненство на Германската социалдемократична партия

...
Най-малко девет жени, участвали в празненство на Германската социалдемократична партия
Коментари Харесай

Участнички в празненство на ГСДП са били дрогирани с “наркотици на изнасилвача“

Най-малко девет дами, взели участие в тържество на Германската социалдемократична партия в наличието на канцлера Олаф Шолц, са били дрогирани с субстанции, известни като " опиати на изнасилвача ". Това заяви през днешния ден ГСДП за Франс прес.

" Хората са много смутени ", съобщи пред Агенция Франс Прес представител на парламентарната група на социалдемократите, удостоверил информация на всекидневника " Тагесшпигел ".

" Препоръчвам на всички наранени да подадат иск ", написа в Туитър Катя Маст от управлението на групата, съобщи Българска телеграфна агенция.

До момента се знае за девет потърпевши, само че представителят не изключи опцията да са повече.

В имейли до участниците в празненството, състояло се в сряда вечерта покрай канцлерския офис, ГСДП осъди " този колосален акт ", за който партията неотложно подала сигнал в полицията на Бундестага.

Полицията на Бундестага не отговори на питане от Агенция Франс Прес.

В обичайното лятно тържество на ГСДП преди парламентарната почивка тази година са взели участие близо хиляда души, измежду които с изключение на канцлер имало редица депутати и техни сътрудници.

" Това беше вътрешно събитие. Влизаше се единствено с предложения ", посочи представителят. " Все още има доста неясноти, полицията проверява ", добави той.

" Наркотиците на изнасилвача ", които провокират най-често гадене и зашеметеност, съставляват разнообразни психотропни вещества; най-често те се употребяват, като се поставят в чашата на набелязана жертва, която причинителят счита да ограби или да подложи на полови похищения.

През 2021 година в Берлин, прочут с организирането на всевъзможни празненства, полицията е записала 22 случая на експанзия, в които са употребявани сходни наркотични средства, сочат данни на в. „ Берлинер цайтунг “.

Фактически жертвите евентуално са доста повече, защото значително от тях нямат ясни мемоари за случилото се или изпитват позор и се отхвърлят да подадат тъжба, прибавя Агенция Франс Прес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР