Най-малко 70 килограма канабис са открити в дома на кмета

...
Най-малко 70 килограма канабис са открити в дома на кмета
Коментари Харесай

70 кг канабис са открити в дома на кмета на френски град

Най-малко 70 кг канабис са открити в дома на кмета на френския град Авалон в централната част на страната, като претърсванията не престават, заяви BFMTV , позовавайки се на източници от жандармерията.

" Най-малко 70 кг канабис бяха открити в неделя, 7 април, те са владеене на кмета на Авалон Йон Джамила Абсауи ", са показали източниците на френската телевизия.

Наркотиците са открити в пристройката към кметската къща като част от една от  интервенциите против разпространяването на наркотични веществ, почнали преди този момент в няколко града във Франция. Преди това чиновниците на реда са открили, че братът на политика продава неразрешени субстанции, оповестява още телевизионният канал.

Тази седмица френските управляващи започнаха огромни интервенции за битка с трафика на опиати в три огромни града - Тулуза, Страсбург и Нант. Преди това сходни интервенции започнаха в шест града: Париж и редица покрайнини, Марсилия, Лион, Лил, Клермон-Феран и Дижон. Служителите на реда направиха повече от 1,7 хиляди ареста, което е два пъти повече от декларираната цел. По-рано министърът на вътрешните работи Джералд Дарманин съобщи, че полицията има намерение да задържи 850 души, обвинени в присъединяване в трафик на наркотици
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР