Най-малко 68 души загинаха, а все още не е ясен

...
Най-малко 68 души загинаха, а все още не е ясен
Коментари Харесай

Пожар във венецуелския арест, има десетки загинали

Най-малко 68 души починаха, а към момента не е явен броят на ранените след протест и пожар в ареста на полицейско ръководство във венецуелския град Валенсия, съобщи „ Ройтерс” като се базира на публична информация и очевидци.

Според локалните управляващи, част от пандизчиите запалили своите матраци, пробвайки се да избягат. В резултат, обаче, избухнал огромен пожар. Предполага се, че измежду починалите има дами и деца, които са били на рандеву.

Стотици близки и родственици на арестувани се събраха към постройката, с цел да изискат повече информация за случилото се. Полицията ги разпръсна със сълзотворен газ. В последна сметка управляващите потвърдиха за нещастието часове, откакто измежду хората бяха тръгнали клюки.

Започнало е следствие. За момента се знае, че измежду ранените има служител на реда, който е бил прострелян в крайници. Пожарът в ареста е загасен.

Венецуелските затвори са претъпкани, като в тях контролът е извънредно занижен и по този начин местата за отнемане от независимост се оказват претъпкани с оръжие и опиати.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР