Най-малко 210 палестинци са убити при израелски атаки за изминалото

...
Най-малко 210 палестинци са убити при израелски атаки за изминалото
Коментари Харесай

Най-малко 210 палестинци са убити при израелски атаки

Най-малко 210 палестинци са убити при израелски офанзиви за миналото денонощие. Данните са на здравното министерство в Газа, следено от радикалното палестинско придвижване " Хамас ".
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1446
Хан Юнис - вторият по величина град в линията, продължава да е във фокуса на израелската войска, която нападна по суша и въздух. Предполага се, че в тунелите в региона има заложници и се укрива водачът на " Хамас " Яхия Синуар.

На дипломатическия фронт - Израел подкопава напъните на Катар в посредничеството в спора с " Хамас ". Това съобщи катарски представител, след изтекли записи, в които министър председателят Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и назовава Катар " проблематична страна ".

Доха е следващата спирка от близкоизточната обиколка на английския външен министър, който след диалози с Нетаняху съобщи, че несъгласията за метода на преустановяване на спора Израел - " Хамас " остават. Междувременно в Тел Авив се организира следващото шествие с искане за освобождение не заложниците. В плен на " Хамас " остават към 130 души.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР