Най-малко 20 души са загинали, а повече от 30 получиха

...
Най-малко 20 души са загинали, а повече от 30 получиха
Коментари Харесай

20 жертви след сблъсък на автобус с товарен влак в Тайланд

Най-малко 20 души са починали, а повече от 30 получиха разнообразни контузии откакто товарен трен удари рейс на железопътен прелез в североизточната част на Тайланд.
По информация на ръководството за попречване и понижаване на последствията от естествени бедствия, в рейса са пътували към 60 души на път за един от храмовете в провинция Чачоенгсао, оповестява Българска национална телевизия.

Катастрофата е станала на един от контролираните железопътни прелези, където не е имало преграда. По предварителна информация, без значение от алената светлина на светофара, водачът на рейса се опитал да премине пред приближаващия трен, който се опитал да спре. В резултат на конфликта са починали 20 индивида, а повече от 30 са получили разнообразни пострадвания и са откарани в околните лечебни заведения.

Полицията е почнала следствие на случая.

Премиерът на страната Прают Чан-Оча е разпоредил да се подхващат всички нужни ограничения за попречване на сходни произшествия в бъдеще.

По данни на СЗО през 2018 година Тайланд заема второ място в света по брой смъртни случаи на пътя. Сред най-често срещаните аргументи за пътнотранспортни катастрофи са превишената скорост, шофиране в нетрезво положение и занемаряване на разпоредбите за придвижване по пътищата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР