Най-малко 16 деца са били простреляни, някои от тях фатално,

...
Най-малко 16 деца са били простреляни, някои от тях фатално,
Коментари Харесай

16 деца са простреляни при размириците в САЩ

Най-малко 16 деца са били простреляни, някои от тях съдбовно, от началото на митингите против расизма в Съединените щати, последвали убийството на афроамериканеца Джордж Флойд и други чернокожи при опит за арест.

Редица градове в страната са претърпели скок на престъпността през последния месец, твърди Daily Caller, базирайки се на отчети.

Един от най-скорошните произшествия е убийството на Сикория Търнър, 8-годишна черна жителка на Атланта, която е убита на четвърти юли уикенда, до момента в който се намира в кола с майка си.
 Тръмп удари крайната левица и медиите за 4 юли
Тръмп удари крайната левица и медиите за 4 юли

Похвали се с идната победа над ковид

Съобщава се, че случаят е станал наоколо до региона, където Райшард Брукс е убит от полицейски чиновник в Атланта предишния месец , когато се пробва да избегне арест.

Губернаторът Брайън Кемп разгласи изключително състояние в Джорджия и позволи разполагането на до 1000 военнослужещи от Националната армия в отговор.

Според разбора на Daily Caller, минимум седем деца са убити в Ню Йорк от юни, в това число непреднамерената пукотевица с револвер към 7-годишно момиче в Ийст Харлем.

17-годишната баскетболна звезда Брандън Хендрикс е погубен на 28 юни в Бронкс, до момента в който е на барбекю, единствено няколко дни след дипломирането си в гимназията.

Припомняме, че доста от митингите прераснаха в насилия и вандалски акции. Стигна се до поругаване или пренасяне на монументи на исторически персони, които подкрепяли робството.

Властите упрекнаха крайнолеви групировки, че предизвикат насилието.

Приета бе обаче промяна в полицията , която би трябвало да редуцира използването на принуждение против цивилни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР