Най-малко 12 души бяха ранени при инцидент със стрелба в

...
Най-малко 12 души бяха ранени при инцидент със стрелба в
Коментари Харесай

12 души ранени при стрелба в мол в Южна Каролина

Най-малко 12 души бяха ранени при случай със пукотевица в мол в американския град Колумбия, щата Южна Каролина, сподели пред кореспонденти шефът на градската полиция Уилям Холбрук по време на брифинг.

" Това, което знаем сигурно: 12 души са ранени, няма смъртни случаи, 10 души са получили огнестрелни рани. Двама от тях са в сериозно, само че устойчиво положение ", сподели Холбрук.

Той означи, че още двама души са ранени по време на настъпилото боричкане и суматоха. " Задържахме и трима души. Знаем сигурно, че в мола е имало минимум трима души, които са имали огнестрелно оръжие със себе си. И съгласно нашите данни най-малко един от тях го е употребявал ", добави шефът на градската полиция.

Съобщения за пукотевица в търговски център в Колумбия започнаха да идват в събота следобяд место време (около среднощ българско време). Скоро на мястото дойде полиция, която провежда евакуацията на посетителите и издирването на нападателите, а също пристъпи към оглед на мястото на престъплението. Засега нищо не се знае за претекстовете на причинителите. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР