Най-малкият син на Майкъл Джексън Бланкет, който е известен като

...
Най-малкият син на Майкъл Джексън Бланкет, който е известен като
Коментари Харесай

Синът на Майкъл Джексън Бланкет във война с баба си за имението и музиката на баща му

Най-малкият наследник на Майкъл Джексън Бланкет, който е прочут като Биги, наподобява е във война с баба си Катрин Джаксън на фона на спор за неговия завещание на татко му.

Съобщено е, че 22-годишният юноша, третото дете на Краля на попа, е подал правни документи, с цел да попречи на баба му, майката на татко му, да употребява средствата от парцелите на татко си за финансиране обжалване на предходно определение. Това се случи, откакто той се появи рядко по-рано този месец в Лос Анджелис, изглеждайки по-пораснал от всеки път.

Според отчетите Бланкет и баба му „ неотдавна са работили дружно, с цел да спрат екзекуторите на [Майкъл] Имотът на Джаксън да не премине през голяма бизнес транзакция, против която те бяха доста срещу ". Изданието показва, че документите не споделят каква е транзакцията, само че прибавя: „ Въз основа на скорошни отчети, наподобява, че може да е обвързвано със договорката, подписана от наследството със Sony за продажба на към половината от музикалния азбучник на Майкъл за 600 милион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР