Най-малката грация от ансамбъла по художествена гимнастика Теодора Александрова е

...
Най-малката грация от ансамбъла по художествена гимнастика Теодора Александрова е
Коментари Харесай

Тежка травма вади Теодора Александрова от Европейското по художествена гимнастика

Най-малката прелест от ансамбъла по художествена гимнастика Теодора Александрова е със сериозна травма, която ще я извади отвън игра за няколко месеца. Родената през 2001 гимнастичка има строшаване на костици в стъпалото и към този момент е с фиксираща ортеза, вид ботуш, заяви „ 24 часа ”.

Така Александрова сигурно ще пропусне европейското състезание, което ще се организира от 1 до 3 юни в Гуадалахара (Испания). На нейно място в идващите надпревари ще играе резервата Стефани Кирякова.

Възстановяването на Теодора ще продължи дълго, само че за благополучие няма да се постанова оперативна интервенция.

По време на международната купа в София три от гимнастичките на Весела Димитрова играха с травми. След безапелационно извоювания златен орден в многобоя Илияна Раева съобщи, че Елена Бинева и Лаура Траатс изпитват съществени болки и колкото да стоят на краката си, а при Теодора Александрова нещата не са толкоз съществени.

Лекарите се надяват, че грацията ще успее да се възвърне за международното състезание, на което България е хазаин през септември.

Последното международно състезание, което сме приемали е през далечната 1987 година във Варна, където безспорна международна шампионка стана Бианка Панова, а ансамбълът ни печели три международни трофеи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР