Най-малка цена за конструкцията ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще плати ГЕРБ.

...
Най-малка цена за конструкцията ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще плати ГЕРБ.
Коментари Харесай

Кой ще плати най-високата цена от конструкцията ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ?

„ Най-малка цена за структурата ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще заплати ГЕРБ. Те излизат от изолацията и изпират имиджа си. Може би го направиха за сметка на Иван Гешев. Той не е склонен и им даде борба, която те не чакаха “. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ политологът Първан Симеонов.

„ Докато не свърши не е свършило, прекомерно внимателно, нежно ми наподобява това, с цел да е толкоз елементарно “, разяснява Симеонов по отношение на ротационното държавно управление.

" Ама, добре, кажете ми бе хора. Готвите ми офанзива. Кажете ми, ще си потегли, без да ги вършиме тези нелепости " се чува на записа

Според него някаква цена ще заплати и „ Демократична България “. По думите му Демократична България в никакъв случай не изгубили връзката с Борисов и съгласно него те били в основата на протичащото се.

„ Христо Иванов преносно споделил на Борисов: Ето депозирам ти ръка, да вършим това, което трябваше да вършим преди няколко години “, съобщи Симеонов.

През първите 9 месеца министър председател ще е Николай Денков, а през идващите 9 – Мария Габриел

По думите му най-голяма цена ще заплати „ Продължаваме промяната “, тъй като няма структури и твърдо ядро.

Според него Демократична България се промъкнали в хаоса и прокарали своята правосъдна промяна.

Симеонов заподозря, че може би Борисов ще даде София на ПП-ДБ, тъй като по този начин или другояче я губел.

„ Днес Гешев отвори кухнята и там е прелюбопитно “, съобщи той.

По думите му едно евроатлантическо държавно управление е прекомерно за българите. „ Костадинов отново ще е печеливш. Той и при избори е печеливш и при евроатлантическа коалиция отново печели “, съобщи Симеонов.

„ Видяхме, че няма механизъм за отстраняването на основния прокурор до момента в който не бъде притеглен, като обвинен. В момента съществува законодателство от две ограничения, само че би трябвало да бъде притеглен. Ние не знам по какъв начин да се отървем от него по легален метод. Висш съдебен съвет може да го в профил с акт, в случай че е класическо дисциплинарно произвеждане. Това демонстрира едно мощно политическо въздействие в правосъдната власт, от което е добре да се отървем “, сподели в предаването „ Лице в лице “ правният специалист от Института за пазарна стопанска система Иван Брегов.

Никой не организира диалог всъщност с „ ИТН “, разяснява Слави Трифонов

По думите му доста мъчно ПП-ДБ ще проведат сами правосъдната промяна. Според него било от изключителна значимост да стане това, за което са се договорили ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, тъй като първите заложили цялото си политическо бъдеще.

По думите му имало тишина по въпроса за това по какъв начин и кого ще ръководи София, а локалните избори чукали на вратата.

„ Гешев има на къде на отстъпва ида договаря, тъй като може да бъде освободен, като управлявал, само че да остане в правосъдната власт “, уточни Брегов.

„ През последните години полицаите от Министерство на вътрешните работи станаха най-годни да ръководят “, съобщи той.

Това е доста мъчно решение за ПП-ДБ, доста мъчно е и за нас, сподели той

„ Иновативната формула занапред ще я тестваме. Но съгласно мен ще мине “, сподели в предаването политологът Любомир Стефанов.

„ Като какъв Гешев се явява на работното си място, нали е в отпуск? “, попита Стефанов. По думите му дребните неща правили усещане.

Според него Гешев правел отчаят опит да си изтъргува кожата.

„ ПП-ДБ се докараха в ситуацията на ГЕРБ отпреди година и половина –никой да не желае поддържа връзка с тях. Така че какъв брой и ГЕРБ да са заложници, толкоз и „ Продължаваме промяната “, уточни Стефанов.

Президентът връчва втория мандата в идващите дни

По думите му месните избори ще покажат какъв брой тежи „ Демократична България “.

Според него жителите почнали да преглеждат институциите като хора. По думите му мисленето по този метод за държавната подчиненост било доста нездравословно.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР